porucnik vasic Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 Everton 2014/15 То је то. Tizer zvezdinog. Po kragni sudeći model kao Talijani. Само да не буде реклама онако јадно налепљена. Овај прошлогодишњи не смем да оперем. Fudbalski savez Srbije najavio je da će u sredu potpisati ugovor sa firmom "Umbro", čije će dresove naša selekcija nositi u narednom periodu. Само да имају пристојн дистрибуцију.
ducca Posted July 3, 2014 Author Posted July 3, 2014 (edited) Mislim da je pre par strana vec bio leak, i dalje nije zvanicno potvrdjen (7/7/14 je predstavljanje), ali to bi bilo to za ovu sezonu (rezervni je ful beo sa crnom polo kragnom, kao ovosezonski home samo beo): Krstaca jeste malo problematicna ali $80m je $80m... Edited July 3, 2014 by ducca
John Coltrane Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 A fino su nas napalili ovim spotom :( http://www.youtube.com/watch?v=aeKwpwSV7Ug
Shaq Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 Utd jedan od najruznijih ikad stvarno jebe ovaj znak chevroleta na sredini, sad ce biti ko mocni rendzeri
Geo Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 Meni su ovi vrh ali za biciklizam , nabavicu jedan ako mi se ukaze prilika ...
189- Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 na poslednjih nekoliko strana nothingemov je ubedljivo najlepsi. mancesterov stvarno najruzniji ikada
MiddleClass Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 Super su! Izgledaju kao da je neko iz Minhnena presao kolima preko njih. ^_^
John Coltrane Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 Puma ionako pravi naodrvratnije dresove goooodinama.
Recommended Posts