Jump to content
IGNORED

Dresovi

Recommended Posts

Posted

Pa ni Brazil nikada nije imao ovako brazilske dresove.

Posted

po mom: francuski i americki su ubedljivo najlepsi, velika vecina je bas bezveze

Posted

Crveni Meksiko, Japan plavi, Urugvaj beli, Francuski mi nekako više zanimljiv nego lep, a i Američki je ok, 

Posted

prastajte, ali meni drugi njemacki dobar.

da ima kragnu bila bi odlicna polo majica (kao npr americki)

Afrikanci izdominirali mada ni Iran ne zaostaje mnogo.

Posted

dobri su holandezi home, šmekerski.

Posted

po mom: francuski i americki su ubedljivo najlepsi, velika vecina je bas bezveze

Potpis. Visoka elegancija. U drugoj krajnosti ima par jednostavnih uspjelih, holandski, alžirski napr. Ali ovi s ukrasima, crtežima, prelivima, kosim prugama po grudima, gadost. 

Posted

dobri su holandezi home, šmekerski.

Баш то. Прави фудбалски.Тај и онај ретро Уругваја планирам да купим.  Француски би био одличан да је шкотски. Омашили су боју тотално као код нас 1998-ме. Мени није само јасно зашто репрезентација ФБиХ носи оне крпе. Ко је њих закопао са Легеом и стрпао паре у џеп.

Posted

Баш то. Прави фудбалски.Тај и онај ретро Уругваја планирам да купим.  Француски би био одличан да је шкотски. Омашили су боју тотално као код нас 1998-ме. Мени није само јасно зашто репрезентација ФБиХ носи оне крпе. Ко је њих закопао са Легеом и стрпао паре у џеп.

kad si vec kod skotkse...

BhaQ-9bCUAAI7YG.jpg

Posted

nije im to prvi put i u italiji 90 su imali te šarene dresove, samo su štrafte bile žuto-plave, a po sred plavog šorca bela debela štrafta. ludaci.

Posted

Ti dresovi su im bili baš strava.

Послато са GT-I9100 уз помоћ Тапатока

Posted

Ja ne priznajem da sam ovo vidio ni da to postoji. Total ignore.