ducca Posted November 14, 2013 Author Posted November 14, 2013 Црвена фурија је сад потпуно црвена. Dok ce nemci biti skroz beli, bez crnih sorceva. Ista prica i sa Argentinom, beli sorcevi na prugasti dres... :(
mikelazzo Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 (edited) / Edited November 17, 2013 by mikelazzo
Kampokei Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 Spanci skroz crveni je meni potpuni promasaj. Realno, najlepse su dresovi imali dok su furali crveno-plavo-crno. Pa nek i malo vuce na frankizam, nije strasno :)Ova nemacka full bela nije losa sama po sebi, ali ipak, nekako je blasfemija. Nemacka belo-crno-belo kombinacija, ta klasicnost, svedenost i strogost je meni nesto kao metafora njihove igre, a donekle i nacionalnog mentaliteta.
John Coltrane Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 Nemacku video protiv Italije, prvi dres posle x godina da mi se bas ne dojmi. Jedino me asocira na on UTD V od pre 2 sezone
ducca Posted November 18, 2013 Author Posted November 18, 2013 (edited) http://www.football-shirts.co.uk/fans/2014-world-cup-shirts-info_23787 Ovde je pregled svih do sada objavljenih dresova za WC. Meni Arg fenomenalan, Ruski takodje. Italijani posle gomile promasaja imaju solidan away, videcemo sta ce ispasti sa home varijantom. Nemci bez crnih sorceva - to nije pravo WC. Holandezi imaju solidnu i jednostavnu retro varijantu. Edited November 18, 2013 by ducca
ducca Posted November 18, 2013 Author Posted November 18, 2013 (edited) (da ne bude zabune - Ruje ne mirisem uopste, ali dres je mamojebacki)... "The 3D watermark is the Monument to the Conquerors of Space which houses the Memorial Museum of Astronautics in Moscow" Edited November 18, 2013 by ducca
Töölönlahti Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 Kako Gana kida! Brush my hair and call me a mermaid, hoću da imam tu majicu!
Cane Vukic Prebranac Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 Чекај, Русија и Холандија носе државни грб на дресу. Откад је то дозвољено?
Mil@n Posted February 9, 2014 Posted February 9, 2014 Jebote, što ljudi bolje igraju, dresovi im sve ružniji.
copkillah Posted February 10, 2014 Posted February 10, 2014 Nekako su lepši uvek uživo, ma kako bili grozni na slici. Meni je ovaj treći do jaja :) A kod prvog mi se ne sviđa što se meša belo i žuto, bilo bi bolje da je sve žuto npr.Mislim da ću da kupim sva tri ako budu ovakvi
John Coltrane Posted February 10, 2014 Posted February 10, 2014 Za koju kintu od W Liverpul "trpi" ovo?
ducca Posted February 10, 2014 Author Posted February 10, 2014 (edited) Nekako su lepši uvek uživo, ma kako bili grozni na slici. Meni je ovaj treći do jaja :) A kod prvog mi se ne sviđa što se meša belo i žuto, bilo bi bolje da je sve žuto npr.Mislim da ću da kupim sva tri ako budu ovakvi Mislis sacekaces da vidis da li su slim fit i kako stoje na znojavom telu 1 Steve-a kapitena? Inace ovaj crni jedini ima kakav-takav smek, prva dva otaljana najstrasnije. Edited February 10, 2014 by ducca
Recommended Posts