Jump to content
IGNORED

Dresovi

Recommended Posts

Posted

Evo šta nudi fudbalska Verona za sezonu 2013/2014Kjevo ( sponzor Givova)rhvj.jpg7prm.jpgmz7r.jpgHelas tj. Mračna strana Sile ( sponzor Nike):plxw.jpg

Posted

Kakve su ovo merdevine 'mesto grba? :zbunj:rambo-maglia-mimetica-napoli.jpg:lolol:

Posted
Kakve su ovo merdevine 'mesto grba? :zbunj:
Komemoracija osvojenog amaterskog prvenstva veronske provincije 1932/33. Inače, jedan od simbola grada i oblasti Verone, grb srednjovekovne sinjorije Dela Skala.
Posted (edited)
1009811_620013728032909_1312846517_n.jpgovo je dres, a ne ono maskirno đubre Edited by kud u maglu Simovicu
Posted

Novi Istrini u skladu sa grbom Pule, proizvodjac Errea:NK_Istra_1961_predstavljanje_novog_dresa_03_08_2013_(1).jpgNK_Istra_1961_predstavljanje_novog_dresa_03_08_2013_(6).JPGNK_Istra_1961_predstavljanje_novog_dresa_03_08_2013_(4).JPG

Posted

Makar odskace od belo/plavog ostatka HNLa :)

Posted

I barem su iskreni sa datumom osnivanja. :D

Posted
I barem su iskreni sa datumom osnivanja. :D
Ah da, malo je danas takvih, PSG.... PSG.... i niko mi više ne pada na pamet.
Posted

Nije bila sala na ustrb Istre nego vise na ove klubove u srbiji koji se takmice po starosti.Inace Istra je starija od ovog mog kluba.

• 3 weeks later...
Posted (edited)

Pazario ovo čudo na kp, lik me opasno izjebo, rekao L a M je, rekao je da je original, nisam siguran jer nema adidas etiketu već bayern, ali je jako kvalitetan, grb sašiven perfektno pa možda i jeste, neka navijačka varijanta. Hteo sam da mu ga vrnem jer mi je knap i pazarim neki drugi, on kao vrati pa je izbegao prijem i ja završio opet sa njim..Orange-Bayern-Kit-2012-2013.jpeg

Edited by Glas RazumaN
Posted

ima nesto pozadi? kolko trazis? :)

• 1 month later...