June 6, 201311 yr od sledece ide Puma. Nike away za ovu sezonu:jbt ne znam dal je fotošop ili kompjutorski generisana slika
June 17, 201311 yr Nema. Zvao i rekoše mi da to radi podružnica u Sarajevu i da se preko njih može nabaviti...
June 17, 201311 yr da, evo upravo dobih mejlEDItdobro, kupiću ga ovako ili onako Edited June 17, 201311 yr by Arbeitmann
June 17, 201311 yr Novi VeležovCan't disagree more.Ne zato sto ih pravi NAAI (a mozda bas zbog toga), ovaj dres izgleda kao oni od YASSE ili Kombinata Sport u kojima smo mi igrali u opstinskim ligama prije rata. Fali samo bijela traka za zvijezdama niz rukave.
June 18, 201311 yr Meni je i dalje ovaj san:Još se trenutno može dobiti za četrdesetak evrića, al' džabe kad je poštarina više od polovine te sume... Međutim, ako bi put nekoga naveo u Španiju...
June 18, 201311 yr Can't disagree more.Ne zato sto ih pravi NAAI (a mozda bas zbog toga), ovaj dres izgleda kao oni od YASSE ili Kombinata Sport u kojima smo mi igrali u opstinskim ligama prije rata. Fali samo bijela traka za zvijezdama niz rukave.ali zipa diskretne tufne kada se zagledaš. fali fleka od sarme i imam sa čime otići u birtiju
June 18, 201311 yr Imamo pobednika!Oprema ruskog olimpijskog tima '92, '96, '00, '04, '08, '12... je potisnuta na drugo mesto.
June 20, 201311 yr i HEPOK reklamaПраве ли они још блатину и жилавку? Ја овде само могу да купим ону из Читлука.