porucnik vasic Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 Амерички је феноменалан. Иначе видим да Ливерпулов технички спонзор појачава присутност на тржишту опреме за фудбал у САД.
Aleksandar88 Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 'Murica kakav dres. Liverpoolov da ima bela slova umesto ove govno zute boje bio bi fenomenalan. Unitedov stoljnjak i Barsin 100 jubilarni promasaj ne bih ni komentarisao.
Giggsy Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 Je l' zna neko postoji li sajt koji sigurno isporucuje dresove u Srbiju?Ili nailazim na krajnje sumnjive ili na one gde nas naravno nema :)
Renegade Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 Ovde http://www.calcioshop.it/ ima Srbije na spisku, e sad kako funkcioniše ne znam ali sajt izgleda ozbiljno.
Giggsy Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 Jbg, nema toliko opcija sto se tice engleskih klubova, ali hvala :)
ducca Posted February 14, 2013 Author Posted February 14, 2013 Novi Penarol. Ne bi to bilo toliko zanimljivo da ovo nije template koji ce Puma furati sledece sezone (obicno velike firme izbace nove template u USA i J. Americi koje kasnije primene i u Evropi od leta). Samim tim mogao i bi i CZ dres od leta da naginje ovoj varijanti.Mada vidim neka ponavljanja, dres golmana je vec vidjen ove sezone, a i template na ramenu je furan, mada malo modifikovan. Znajuci kako kod nas stizu dizajni sa 2 godine zakasnjenja nista me ne bi iznenadilo da nesto slicno stigne i ovde.
Ryan Franco Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 (edited) šta je ovo? baš replike ili se neko zezao i dizajnirao šbbkbb retro dresove?svi izgledaju fenomenalno ali irski je neverovatan. Edited February 21, 2013 by McCabe
dig_chohano Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 (edited) Toffs il oni Holanđani, sad mi mozak stao kako se zovu, i jedni i drugi mese opake replike.Edit: da, Copa su Holanđani, jebo ih otac. Edited February 21, 2013 by dig_chohano
Ryan Franco Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 (edited) Toffs il oni Holanđani, sad mi mozak stao kako se zovu, i jedni i drugi mese opake replike.Edit: da, Copa su Holanđani, jebo ih otac.znači ovo je sve stvarno nekad furano...dojaja! george best. btw 1 džamejka: http://www.copafootb...ts/598-jamaica/ Edited February 21, 2013 by McCabe
dig_chohano Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 (edited) Da da, Copa je ludilo, dobro sam ubo da su njini dresovi. U Dablinu sam čuku ipo proveo u radnji, ko retardirano dete.Btw, zeleni je Sirska. Edited February 21, 2013 by dig_chohano
Recommended Posts