Jump to content

Featured Replies

Манчо је тако ушао у трку за најружнији први дрес и најљепши резервни. :Hail:

On 29. 7. 2012. at 7:37, exTRaGluv said:
je l' ovo oridjinale? Nije mnogo. http://www.kupindo.com/Odeca/10560353_P-S-Z-2012-13
Rekao bih da jeste, pre po ceni nego po slici, može i falš da izgleda stvarno, stvarno dobro. Na slici. :)

Po meni teško. Ovi falševi imaju nike znak nekako čudno zakukuljen.

• Author

Ibra uzeo broj 18 tako da...I to verovatno dok ne liferuju Nenea da bi uzeo 10.Inace, Macron konacno prezentovao Laciove dresove za ovu sezonu. Kako sam se nadao jos je Lacio sasvim dobro i prosao. Jednostavno i kulturica. Crni dres je bombona. Retro 1998 :wub:lazio1z.jpglazio2.jpg

Edited by ducca

Me Like.

On 30. 7. 2012. at 21:43, ducca said:
Ibra uzeo broj 18 tako da...I to verovatno dok ne liferuju Nenea da bi uzeo 10.Inace, Macron konacno prezentovao Laciove dresove za ovu sezonu. Kako sam se nadao jos je Lacio sasvim dobro i prosao. Jednostavno i kulturica. Crni dres je bombona. Retro 1998 :wub:
Dobri su, ali je golmanski :isuse:C_3_Media_1536614_immagine_obig.jpg
  • Author

Golmanski je dno, a ni ovaj beli mi se ne svidja, kao najobicnija majica. Volim jednostavnost ali ovo je bas otaljavanje. Crni cu bogme potraziti :wub: Sreca pa Macron nije ni cuo za nasu zemlju junacku...

Meni golmanski do jaja, uvek se setim one teorije o drecavim bojama koje "privalce" lopte :D .

• 5 weeks later...

Govnjavi Nike uništi sve čega se dotakne.

• 1 month later...
16a8ak3.jpgMnogo bolji od prethodne varijante, jedino je ova reklama ruzna.
  • 4 weeks later...

Nije dres, ali article-1352123841350-15DBBE7D000005DC-160133_636x385.jpg:lol:

ovo kosulja seinfeldovog caleta?

Nik Sloter je navijao za LFC...