Jump to content

Featured Replies

Meni je chudno sto ovaj holandski away nastaje iz plasticne flase. To nije realno.

to funkcioniše besprekorno

Meni je chudno sto ovaj holandski away nastaje iz plasticne flase. To nije realno.
My link
reggina-maglia-speciale-derby.jpgOvo je ili najidiotskija ili najgenijalnija ideja za dres ikad, ne mogu da odlucim :lol:[takodje, nisam siguran ni da li je ovo zvanicno, ili samo zajebancija]
  • Author

Pre ce biti photoshop zajebancija. Broj na Irskom dresu je neki sponzor, tako je predstavljen dres, naravno da to sranje nece stajati na njemu. Holandski away mi je zajebano dobar :wub:

Edited by ducca

Aq60TITCAAAokYL.jpg:isuse:

Edited by Arbeitmann

jako jako jako ruzan dres...1 od ruznijih ikad.

Pre ce biti photoshop zajebancija. Broj na Irskom dresu je neki sponzor, tako je predstavljen dres, naravno da to sranje nece stajati na njemu. Holandski away mi je zajebano dobar :wub:
Italijanski mobilni operater Tre.
Aq60TITCAAAokYL.jpg
Ovo je bre još jedan od onih nije moje da pričam o tome mockups...

... tih ima kol'ko hoćeš, npr. ovako nešto:liverpool-home-shirt1.jpgliverpool-away-shirt1.jpgliverpool-third-shirt1.jpg

Nek' ih obuku u bilo kakvu modernu verziju ovoga:

L7348_z.jpg

... kragna optional, and I'll have no complaints. -_-

Od ovih mockupa, dopada mi se samo crni away, ali sam i ja više za neki old skul.

pretpostavio sam da je to mogućnost, obzirom da sam sliku našao na Who ate all the Pies portalu...

• Author

Nema jos nista o novom LFC dresu, prilicno su ga dobro sacuvali. Sve sto je na netu su ciste fantazije fanova. U svakom slucaju mislim da ce ga Ameri odraditi zajebano dobro, i dobro je da neko malo iskoci iz nike/adidas sablona od vecih klubova.

Najkulji engleski klub:0,,10273~10780922,00.jpg

koga je Leeds doveo iz Zvezde? Nikoga, eto koga!

koga je Leeds doveo iz Zvezde? Nikoga, eto koga!
:DAli je zato odrao Partizan u Evropi!Lids nikad nece biti cool kao Lester i Mazi Izet...