April 17, 201213 yr Meni je chudno sto ovaj holandski away nastaje iz plasticne flase. To nije realno.
April 17, 201213 yr Meni je chudno sto ovaj holandski away nastaje iz plasticne flase. To nije realno. My link
April 23, 201212 yr Ovo je ili najidiotskija ili najgenijalnija ideja za dres ikad, ne mogu da odlucim [takodje, nisam siguran ni da li je ovo zvanicno, ili samo zajebancija]
April 23, 201212 yr Author Pre ce biti photoshop zajebancija. Broj na Irskom dresu je neki sponzor, tako je predstavljen dres, naravno da to sranje nece stajati na njemu. Holandski away mi je zajebano dobar Edited April 23, 201212 yr by ducca
April 23, 201212 yr Pre ce biti photoshop zajebancija. Broj na Irskom dresu je neki sponzor, tako je predstavljen dres, naravno da to sranje nece stajati na njemu. Holandski away mi je zajebano dobar Italijanski mobilni operater Tre.
April 28, 201212 yr Ovo je bre još jedan od onih nije moje da pričam o tome mockups... ... tih ima kol'ko hoćeš, npr. ovako nešto: Nek' ih obuku u bilo kakvu modernu verziju ovoga: ... kragna optional, and I'll have no complaints. -_-
April 28, 201212 yr Od ovih mockupa, dopada mi se samo crni away, ali sam i ja više za neki old skul.
April 28, 201212 yr pretpostavio sam da je to mogućnost, obzirom da sam sliku našao na Who ate all the Pies portalu...
May 3, 201212 yr Author Nema jos nista o novom LFC dresu, prilicno su ga dobro sacuvali. Sve sto je na netu su ciste fantazije fanova. U svakom slucaju mislim da ce ga Ameri odraditi zajebano dobro, i dobro je da neko malo iskoci iz nike/adidas sablona od vecih klubova.
May 3, 201212 yr koga je Leeds doveo iz Zvezde? Nikoga, eto koga!:DAli je zato odrao Partizan u Evropi!Lids nikad nece biti cool kao Lester i Mazi Izet...