gervasius twinkleminkleson Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 Meni je chudno sto ovaj holandski away nastaje iz plasticne flase. To nije realno.
mikelazzo Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 Meni je chudno sto ovaj holandski away nastaje iz plasticne flase. To nije realno. My link
gervasius twinkleminkleson Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 Ovo je ili najidiotskija ili najgenijalnija ideja za dres ikad, ne mogu da odlucim [takodje, nisam siguran ni da li je ovo zvanicno, ili samo zajebancija]
ducca Posted April 23, 2012 Author Posted April 23, 2012 (edited) Pre ce biti photoshop zajebancija. Broj na Irskom dresu je neki sponzor, tako je predstavljen dres, naravno da to sranje nece stajati na njemu. Holandski away mi je zajebano dobar Edited April 23, 2012 by ducca
Dr Arslanagić Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 (edited) Edited April 23, 2012 by Arbeitmann
čekmeže Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 Pre ce biti photoshop zajebancija. Broj na Irskom dresu je neki sponzor, tako je predstavljen dres, naravno da to sranje nece stajati na njemu. Holandski away mi je zajebano dobar Italijanski mobilni operater Tre.
Töölönlahti Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 Ovo je bre još jedan od onih nije moje da pričam o tome mockups... ... tih ima kol'ko hoćeš, npr. ovako nešto: Nek' ih obuku u bilo kakvu modernu verziju ovoga: ... kragna optional, and I'll have no complaints. -_-
copkillah Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 Od ovih mockupa, dopada mi se samo crni away, ali sam i ja više za neki old skul.
Dr Arslanagić Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 pretpostavio sam da je to mogućnost, obzirom da sam sliku našao na Who ate all the Pies portalu...
ducca Posted May 3, 2012 Author Posted May 3, 2012 Nema jos nista o novom LFC dresu, prilicno su ga dobro sacuvali. Sve sto je na netu su ciste fantazije fanova. U svakom slucaju mislim da ce ga Ameri odraditi zajebano dobro, i dobro je da neko malo iskoci iz nike/adidas sablona od vecih klubova.
MiddleClass Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 koga je Leeds doveo iz Zvezde? Nikoga, eto koga!:DAli je zato odrao Partizan u Evropi!Lids nikad nece biti cool kao Lester i Mazi Izet...
Recommended Posts