April 16, 201213 yr Meni su francuski u potonje vrijeme super kao polo majica, ali ono veze nema sa dresom.Svecki i njemacki...
April 16, 201213 yr Irski je potpuno carski, samo bez onog nakaznog broja. Švedi i Francuzi takođe dobri. Ruski ima neku nakaznu krljušt, a ukrajinski deo stolnjaka iz bistroa Botanička bašta. Danci, kao i obično, rukometaši iz devedesetih. Zanima me holandski away.
April 16, 201213 yr Meni svaki utisak o dobrom dezenu pokvari ovaj metro-seksualni kroj koga se, očigledno, još nijedan proizvođač ne odriče. Što je najgore, i ragbi dresovi svi odreda preuski. Pu.
April 16, 201213 yr Irski je potpuno carski, samo bez onog nakaznog broja. Švedi i Francuzi takođe dobri. Ruski ima neku nakaznu krljušt, a ukrajinski deo stolnjaka iz bistroa Botanička bašta. Danci, kao i obično, rukometaši iz devedesetih. Zanima me holandski away.i meni se irski na neki cudan nacin dopada, cak i s tim nakaznim brojem.
April 16, 201213 yr Irski je potpuno carski, samo bez onog nakaznog broja. Švedi i Francuzi takođe dobri. Ruski ima neku nakaznu krljušt, a ukrajinski deo stolnjaka iz bistroa Botanička bašta. Danci, kao i obično, rukometaši iz devedesetih. Zanima me holandski away.potpis.plus portugalski nije los uopste
April 17, 201213 yr Irski je potpuno carski, samo bez onog nakaznog broja. Švedi i Francuzi takođe dobri. Ruski ima neku nakaznu krljušt, a ukrajinski deo stolnjaka iz bistroa Botanička bašta. Danci, kao i obično, rukometaši iz devedesetih. Zanima me holandski away.holland away Edited April 17, 201213 yr by mikelazzo
April 17, 201213 yr Meni irski i bez onog nakaznog broja izgleda u najboljem slucaju bezveze, a sa onim brojem je jedan od najgorih. Mada je ukrajinski ipak gori. Holandski i home i away bezveze.
April 17, 201213 yr Irski (bez bizarnog broja) i svedski su mi bas ok, spisak zelja se moze prosiriti za nemacki i francuski.Engleski me malo razocarao nekako su me navikli na nesto bolje, ovako mi deluje nekako neprimetno.