Jump to content
IGNORED

Dresovi

Recommended Posts

Posted

Irska mi je isto odvratna :D

Posted

jebao me limundo... upravo kupih :isuse:originalslika-7210764.jpg

Posted
jebao me limundo...
Nakon ovog tvog posta, provedoh dobrih sat i po na istom. :)
Posted

Meni su francuski u potonje vrijeme super kao polo majica, ali ono veze nema sa dresom.Svecki i njemacki... :wub:

Posted

Ruski i grcki su najbolji. Ukrajinski nije los. Hrvatski i nemacki su grozni

Posted

Irski je potpuno carski, samo bez onog nakaznog broja. Švedi i Francuzi takođe dobri. Ruski ima neku nakaznu krljušt, a ukrajinski deo stolnjaka iz bistroa Botanička bašta. Danci, kao i obično, rukometaši iz devedesetih. Zanima me holandski away.

Posted

Meni svaki utisak o dobrom dezenu pokvari ovaj metro-seksualni kroj koga se, očigledno, još nijedan proizvođač ne odriče. Što je najgore, i ragbi dresovi svi odreda preuski. Pu.

Posted
Irski je potpuno carski, samo bez onog nakaznog broja. Švedi i Francuzi takođe dobri. Ruski ima neku nakaznu krljušt, a ukrajinski deo stolnjaka iz bistroa Botanička bašta. Danci, kao i obično, rukometaši iz devedesetih. Zanima me holandski away.
i meni se irski na neki cudan nacin dopada, cak i s tim nakaznim brojem.
Posted
potpis.plus portugalski nije los uopste
Posted (edited)
holland awayholland-euro-2012-away-nike-football-shirt-i.jpgholland-euro-2012-away-nike-football-shirt-c.jpg Edited by mikelazzo
Posted

Meni irski i bez onog nakaznog broja izgleda u najboljem slucaju bezveze, a sa onim brojem je jedan od najgorih. Mada je ukrajinski ipak gori. Holandski i home i away bezveze.

Posted

Irski (bez bizarnog broja) i svedski su mi bas ok, spisak zelja se moze prosiriti za nemacki i francuski.Engleski me malo razocarao nekako su me navikli na nesto bolje, ovako mi deluje nekako neprimetno.