Segundo Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 jebao me limundo... Nakon ovog tvog posta, provedoh dobrih sat i po na istom. :)
MiddleClass Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 Meni su francuski u potonje vrijeme super kao polo majica, ali ono veze nema sa dresom.Svecki i njemacki...
Hamlet Strašni Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 Ruski i grcki su najbolji. Ukrajinski nije los. Hrvatski i nemacki su grozni
dig_chohano Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 Irski je potpuno carski, samo bez onog nakaznog broja. Švedi i Francuzi takođe dobri. Ruski ima neku nakaznu krljušt, a ukrajinski deo stolnjaka iz bistroa Botanička bašta. Danci, kao i obično, rukometaši iz devedesetih. Zanima me holandski away.
zorglub Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 Meni svaki utisak o dobrom dezenu pokvari ovaj metro-seksualni kroj koga se, očigledno, još nijedan proizvođač ne odriče. Što je najgore, i ragbi dresovi svi odreda preuski. Pu.
Timmi Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 Irski je potpuno carski, samo bez onog nakaznog broja. Švedi i Francuzi takođe dobri. Ruski ima neku nakaznu krljušt, a ukrajinski deo stolnjaka iz bistroa Botanička bašta. Danci, kao i obično, rukometaši iz devedesetih. Zanima me holandski away.i meni se irski na neki cudan nacin dopada, cak i s tim nakaznim brojem.
assück Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 Irski je potpuno carski, samo bez onog nakaznog broja. Švedi i Francuzi takođe dobri. Ruski ima neku nakaznu krljušt, a ukrajinski deo stolnjaka iz bistroa Botanička bašta. Danci, kao i obično, rukometaši iz devedesetih. Zanima me holandski away.potpis.plus portugalski nije los uopste
mikelazzo Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 (edited) Irski je potpuno carski, samo bez onog nakaznog broja. Švedi i Francuzi takođe dobri. Ruski ima neku nakaznu krljušt, a ukrajinski deo stolnjaka iz bistroa Botanička bašta. Danci, kao i obično, rukometaši iz devedesetih. Zanima me holandski away.holland away Edited April 17, 2012 by mikelazzo
gervasius twinkleminkleson Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 Meni irski i bez onog nakaznog broja izgleda u najboljem slucaju bezveze, a sa onim brojem je jedan od najgorih. Mada je ukrajinski ipak gori. Holandski i home i away bezveze.
Tinman Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 Irski (bez bizarnog broja) i svedski su mi bas ok, spisak zelja se moze prosiriti za nemacki i francuski.Engleski me malo razocarao nekako su me navikli na nesto bolje, ovako mi deluje nekako neprimetno.
Recommended Posts