gervasius twinkleminkleson Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 gore od interovog, a i juventusovog proslogodisnjeg. a rozi je josh 10x gori
Dr Arslanagić Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 ovi ferlaufi su mi po defaultu baš bezveze ali moram priznati da ovde dobro izgleda. isto i na onim peščanim afričkim.neuporedivo bolje nego proslih sezona kada su nosili ona diadorina govna.
ducca Posted July 13, 2011 Author Posted July 13, 2011 Jes da je ok prva kombinacija za novu sezonu, ali ova za trening mi je jos i bolja (iako je template vidjen ali je tako dobro uklopljen)
crtamOrasi Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Meni ubedljivo najlepsi od ovih sto smo do sad videli psg-ov gostujuci. Apsolutni Borise, ja b' uzeo ovo kad bih navijao za psg.
gervasius twinkleminkleson Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 odlican je. mada mi je i dalje bolji prvi psg-ov :)
Mil@n Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Ja prvo mislio Arsenal.Al kao što rekoh, PSG nema promašaj.
gervasius twinkleminkleson Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 ne svidja mi se rendjersov. izgleda kao dizelaska trenerka iz devedesetih
Feindouno Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 ne svidja mi se rendjersov. izgleda kao dizelaska trenerka iz devedesetihNisam odavno vidio ruzniji Umbro dres.
Recommended Posts