Töölönlahti Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Ever wonder what your favorite NFL team would look like in a soccer uniform?Graphic design student Jimmy Nutini did.He drew up some unique concepts of what NFL team jerseys may look like as soccer kits.
Mil@n Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Parizani retko mase kad su u pitanju dresovi.Dres je ubica. Oduvek sam želeo da imam neki njihov, svejedno koji, pošto je svaki bio melem za oči.
ducca Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 Zanimljivo... GB home mi je favorit, mada nisu losi ni Detroitovi, te teget Cowboys.Elem, Reading dobio lep dres od PumeA ni Kinezi nisu losi - Sevilja za LE:
Töölönlahti Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Zanimljivo... GB home mi je favorit, mada nisu losi ni Detroitovi, te teget Cowboys.Meni je ovo kako je čkode obradio Steelerse totalna i apsolutna pobeda , prosto poželiš da postoji i da može da se kupi...
gervasius twinkleminkleson Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 :lol:ovo zasluzuje da se nadje na listi najgorih dresova ikad. uzas.PSGov je zato odlican
Sandens Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 stara dama Juve ima poslovicne najgore rezervne garniture, a i ovogodisnji prvi dres je truba.
Ryan Franco Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 (edited) ovi ferlaufi su mi po defaultu baš bezveze ali moram priznati da ovde dobro izgleda. isto i na onim peščanim afričkim. Edited July 8, 2011 by McCabe
Recommended Posts