Jump to content
IGNORED

Dresovi

Recommended Posts

Posted
Parizani retko mase kad su u pitanju dresovi.
Dres je ubica. Oduvek sam želeo da imam neki njihov, svejedno koji, pošto je svaki bio melem za oči.
Posted

Zanimljivo... GB home mi je favorit, mada nisu losi ni Detroitovi, te teget Cowboys.Elem, Reading dobio lep dres od Pumereading1112pumahomefoot.jpgA ni Kinezi nisu losi - Sevilja za LE:img20110702wa0004.jpg

Posted
Zanimljivo... GB home mi je favorit, mada nisu losi ni Detroitovi, te teget Cowboys.
Meni je ovo kako je čkode obradio Steelerse totalna i apsolutna pobeda :wub:, prosto poželiš da postoji i da može da se kupi...
Posted

odvratan je taj maskirni

Posted

Baš modro deluju. :fantom:

Posted
everton1112lecoqsportif.jpg
:lol:ovo zasluzuje da se nadje na listi najgorih dresova ikad. uzas.PSGov je zato odlican
Posted

Ovaj skroz levo mora da ubija u duelu.

Posted (edited)
inter-milan-11-12-nike-home-football-shirt-e.jpginter-milan-11-12-nike-home-football-shirt-a.jpg Edited by mikelazzo
Posted

stara dama Juve ima poslovicne najgore rezervne garniture, a i ovogodisnji prvi dres je truba.

Posted
BRAZILINE_PRE_VENDA__Camisa_d_416703_1_1200.jpgBRAZILINE_PRE_VENDA__Camisa_d_416703_2_1200.jpgNije dres ali mi stize uskoro :)
Posted (edited)
dinamopumadresoviborisk.jpg
ovi ferlaufi su mi po defaultu baš bezveze ali moram priznati da ovde dobro izgleda. isto i na onim peščanim afričkim. Edited by McCabe