Jump to content

Featured Replies

Parizani retko mase kad su u pitanju dresovi.
Dres je ubica. Oduvek sam želeo da imam neki njihov, svejedno koji, pošto je svaki bio melem za oči.
  • Author

Zanimljivo... GB home mi je favorit, mada nisu losi ni Detroitovi, te teget Cowboys.Elem, Reading dobio lep dres od Pumereading1112pumahomefoot.jpgA ni Kinezi nisu losi - Sevilja za LE:img20110702wa0004.jpg

Zanimljivo... GB home mi je favorit, mada nisu losi ni Detroitovi, te teget Cowboys.
Meni je ovo kako je čkode obradio Steelerse totalna i apsolutna pobeda :wub:, prosto poželiš da postoji i da može da se kupi...
everton1112lecoqsportif.jpg
EVERTON_KEEPER_KIT.jpg

odvratan je taj maskirni

• Author
dinamopumadresoviborisk.jpg

Baš modro deluju. :fantom:

everton1112lecoqsportif.jpg
:lol:ovo zasluzuje da se nadje na listi najgorih dresova ikad. uzas.PSGov je zato odlican

Ovaj skroz levo mora da ubija u duelu.

inter-milan-11-12-nike-home-football-shirt-e.jpginter-milan-11-12-nike-home-football-shirt-a.jpg

Edited by mikelazzo

juventus-11-12-nike-home-away-football-shirts-c.jpgjuventus-11-12-nike-home-away-football-shirts-a.jpg

stara dama Juve ima poslovicne najgore rezervne garniture, a i ovogodisnji prvi dres je truba.

BRAZILINE_PRE_VENDA__Camisa_d_416703_1_1200.jpgBRAZILINE_PRE_VENDA__Camisa_d_416703_2_1200.jpgNije dres ali mi stize uskoro :)
dinamopumadresoviborisk.jpg
ovi ferlaufi su mi po defaultu baš bezveze ali moram priznati da ovde dobro izgleda. isto i na onim peščanim afričkim.

Edited by McCabe