Jump to content
IGNORED

Dresovi

Recommended Posts

Posted

... u tome su već igrali protiv Belorusije, gled'o ja na Areni. Skroz kul deluju na terenu.

Posted

Meni izgleda kao reklama za Windows Phone 7, mogli su komotno da dopišu Omnia ispod logotipa...live-tiles.jpg

Posted

meni Kalou ovde lici na Spidermana. cool.gif

Posted
chelsea kantastrofa
totalna.najgori dizajn josh od ovoga:lotto-06-07-ukraine-home-shirt.gif
Posted

Ne bi bio los da je golmanski dres, ovako je bezveze.

Posted (edited)

Valencia presla na Jomu... Bice da im je popularnost u teskom padu.807738.jpgA i City bi retromancity1112homeleaked1.jpg

Edited by ducca
Posted
Valencia presla na Jomu... Bice da im je popularnost u teskom padu.
kakve veze ima, Joma pravi bas lepe dresove... a i licno bih pre izabrao neku manju firmu kao sto su npr. Macron ili Joma nego Nike/Adidas/Puma koji naprave jedan jedini sablon za 100 razlicitih klubova...
Posted

Pitanje je love koju ce Valencia generisati <_< A i recimo ovaj rezervni je vec vidjn tako da je Joma odradila copy/paste u ovom slucaju...

Posted
kakve veze ima, Joma pravi bas lepe dresove... a i licno bih pre izabrao neku manju firmu kao sto su npr. Macron ili Joma nego Nike/Adidas/Puma koji naprave jedan jedini sablon za 100 razlicitih klubova...
+ milijunpartizan je prošle godine odbio finansijski daleko jaču ponudu ledjee, da bi se odenuo u adidasove restlove. kao ženturače što mora da nose armanija pa makar bio sa pančevačkog buvljaka.
Posted

neka je. legea je kantastrofa.