Jump to content

Featured Replies

Tu je i PicassoLes-petits-pains-de-Picasso_Doisneau.jpg

... u tome su već igrali protiv Belorusije, gled'o ja na Areni. Skroz kul deluju na terenu.

chelsea-2011-2012-adidas-away-football-shirt-a.jpg
  • Author

alošetm...

Meni izgleda kao reklama za Windows Phone 7, mogli su komotno da dopišu Omnia ispod logotipa...live-tiles.jpg

meni Kalou ovde lici na Spidermana. cool.gif

chelsea kantastrofa

chelsea kantastrofa
totalna.najgori dizajn josh od ovoga:lotto-06-07-ukraine-home-shirt.gif

Ne bi bio los da je golmanski dres, ovako je bezveze.

• Author

Valencia presla na Jomu... Bice da im je popularnost u teskom padu.807738.jpgA i City bi retromancity1112homeleaked1.jpg

Edited by ducca

Valencia presla na Jomu... Bice da im je popularnost u teskom padu.
kakve veze ima, Joma pravi bas lepe dresove... a i licno bih pre izabrao neku manju firmu kao sto su npr. Macron ili Joma nego Nike/Adidas/Puma koji naprave jedan jedini sablon za 100 razlicitih klubova...
  • Author

Pitanje je love koju ce Valencia generisati <_< A i recimo ovaj rezervni je vec vidjn tako da je Joma odradila copy/paste u ovom slucaju...

kakve veze ima, Joma pravi bas lepe dresove... a i licno bih pre izabrao neku manju firmu kao sto su npr. Macron ili Joma nego Nike/Adidas/Puma koji naprave jedan jedini sablon za 100 razlicitih klubova...
+ milijunpartizan je prošle godine odbio finansijski daleko jaču ponudu ledjee, da bi se odenuo u adidasove restlove. kao ženturače što mora da nose armanija pa makar bio sa pančevačkog buvljaka.

neka je. legea je kantastrofa.