ducca Posted June 2, 2011 Author Posted June 2, 2011 (edited) Nemacki su Posebno zeleni, retro jebekevu!NKH Edited June 2, 2011 by ducca
porucnik vasic Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 lepo sto furaju umbro tolike godine.Најбољи дизајн дресова, овај ретро је чудо. Скоро као енглески од прошле године.
Boza_zvani_Pub Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 nike odvaljuje sa federerom i ove godine.RG"WIM:
ducca Posted June 4, 2011 Author Posted June 4, 2011 (edited) Hoce i pudlica biti proizveedena sa znakom Nike na WIMB? :P Salu na stranu, stvarno jebu kevu Edited June 4, 2011 by ducca
gervasius twinkleminkleson Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 (edited) gayest shirt ever.umbro je stvarno super, uz pumu meni najbolji [mada puma ima i promasaja]. umbro su jedan od rjetkih proizvodjaca koji se ne gube u prevelikoj kreativnosti. uglavnom jednostavan i efektan dizajn. za razliku od onog adidas chelseajevog koji mi je bezvezan.jel bio newcastle? Edited June 4, 2011 by gervasius twinkleminkleson
Töölönlahti Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Predosećam da će novi Umbro za Swansea biti nešto kul. :) Ček, je li ovi građani idu na promjenu primarnih boja ili će ovo crveno-crno biti, kao do sad, treća kombinacija?Neither bre, sad im je to away kombinacija, prva ostaje slična, a treća je tamno kaki plava.
Sam Spade Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Dobar Novi zamak.Je l' 'Ajduk ovu boju furao i u SFRJ?
porucnik vasic Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Bilo koji Umbro dres. +1Dobar Novi zamak.Je l' 'Ajduk ovu boju furao i u SFRJ?Јесте то су им биле друге боје.
Recommended Posts