May 16, 201113 yr Author Mnogi klubovi igraju poslednjih par utakmica u dresovima za sledeću sezonu. Čini mi se da je dortmund danas igrao u novim.To je postao Adidasov princip zadnjih godina. Igrali i Chelsea i Bayern u novim za vikend.Kad sam vec tu:O. Marsej, classy kao i uvekBarca definitivno (malo kulturnije izgleda sa ovim tamnijim nijansama plave i crvene u odnosu na onu verziju od pre par dana koja se vrtela. Na neki nacin mi se cak i svidja, samo da nisu pravili ove asimetricne egzibicije )I na kraju "sampion" - retro buvljak devedeset i neke Edited May 16, 201113 yr by ducca
May 24, 201113 yr hehe vidi pruge na rukavu, retko kad ih ovako postave. ova kragna mi je 'nako.marsejev odličan. ima efekte ali sa stilom. interov mi nije toliko loš koliko je već vidjen. a mislim i da je fotka malo prevarila i pogurala tri mesta uvis na socijala lestvici.
May 24, 201113 yr Jos da promene i ime i spremni su za velika dela znam, znam, ne morate da me podsecate :D Edited May 24, 201113 yr by MancMellow
May 24, 201113 yr ko ima viska 1500 funtiPARTIZAN 70`S CL MATCH WORN SHIRTS Nº 6 http://cgi.ebay.ca/WOW-PARTIZAN-70-S-CL-MATCH-WORN-SHIRTS-N-6-/200606996090?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item2eb51bd67a
May 26, 201113 yr Ček, je li ovi građani idu na promjenu primarnih boja ili će ovo crveno-crno biti, kao do sad, treća kombinacija?
June 2, 201113 yr gotivan zeleni. ja bih samo produžio strajpsove do kraja i belu ranflu na desnu ruku. ok, kapiram da bi to onda bilo ništa novo ali bi bilo i mnogo bolje