Ryan Franco Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 :D Meni je baš zato do jaja. A je li ovaj ispis standardan za Wizardse ili su i njega za sledeću sezonu napravili? Dreščina je vrhunska. Vidjen za kenonbol trku.
zorglub Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Odlično! Ne pratim nbu, je li to za ovu sezonu? A je li ovaj ispis standardan za Wizardse ili su i njega za sledeću sezonu napravili? Svi su sada retro, što nije loše - ovo bi trebalo biti kombo ova dva stara:
Boza_zvani_Pub Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 (edited) božo, jel ti to mene zajebavaš?izvini molim te, nisam bio na forumu neko vreme, pogresnu sliku sam bio postavio slucajno, htedoh da pitam za ovo. Edited May 13, 2011 by Boza_zvani_Pub
MocaVukotic Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 ja nemam blage veze. mogu ovi dresovi da prođu kao željini, plavi sa tankim belim linijama.
assück Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Grbavica jedino ako su posle skinuli ovaj krov, koliko se sećam u kasnim 80im toga nije bilo na bočnim tribinama
lale Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Grbavica (90%)Nije Grbavica, na zapadnoj tribini nije bilo krova duz cele tribine a na istocnoj krov nikad nije ni postojao.Ovo je Karaburma.
gervasius twinkleminkleson Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 milan odigrao tekmu u novim dresovima. mislio sam da su tek za sledecu sezonu...
Renegade Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Mnogi klubovi igraju poslednjih par utakmica u dresovima za sledeću sezonu. Čini mi se da je dortmund danas igrao u novim.
Recommended Posts