May 5, 201113 yr trifunović, radanović, rojević, ješić, zalad, radovićčava, živković, mance, moca i ja bih rekao zvonko popović na kraju
May 5, 201113 yr Tako je, Zvonko Popovic je na slici. Kakav donji red Cava, Zvonce, Mance, Moca Fali samo moj prvi ljubimac iz Partizana Dzevad Prekazi
May 5, 201113 yr Ova generacija je tukla QPR 4:0 u onoj ludoj utakmici i igrala 2:2 protiv Dinama na Marakani kada smo uzeli titulu.Mance
May 5, 201113 yr meni uvek bilo do jaja da počnem da nabrajam partizanov tim sa: stojić, radović, rojević... nekako mi zvučalo skladno i logično. posle se već menjalo, ali 1 2 3 u šampionskom timu 82/83 su uvek bili stojić, radović, rojević. ovde se zalad ušunjao na mala vrata...
May 5, 201113 yr meni uvek bilo do jaja da počnem da nabrajam partizanov tim sa: stojić, radović, rojević... nekako mi zvučalo skladno i logično. posle se već menjalo, ali 1 2 3 u šampionskom timu 82/83 su uvek bili stojić, radović, rojević. ovde se zalad ušunjao na mala vrata......i Popović.Umesto njega Klinčarski (Prekazi).
May 6, 201113 yr mes čini miodrag/milorad bajović.božo, jel ti to mene zajebavaš? Edited May 6, 201113 yr by MocaVukotic