MocaVukotic Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 trifunović, radanović, rojević, ješić, zalad, radovićčava, živković, mance, moca i ja bih rekao zvonko popović na kraju
kud u maglu Simoviću Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Tako je, Zvonko Popovic je na slici. Kakav donji red Cava, Zvonce, Mance, Moca Fali samo moj prvi ljubimac iz Partizana Dzevad Prekazi
Mark Rothko Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Ova generacija je tukla QPR 4:0 u onoj ludoj utakmici i igrala 2:2 protiv Dinama na Marakani kada smo uzeli titulu.Mance
MocaVukotic Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 meni uvek bilo do jaja da počnem da nabrajam partizanov tim sa: stojić, radović, rojević... nekako mi zvučalo skladno i logično. posle se već menjalo, ali 1 2 3 u šampionskom timu 82/83 su uvek bili stojić, radović, rojević. ovde se zalad ušunjao na mala vrata...
Mark Rothko Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 meni uvek bilo do jaja da počnem da nabrajam partizanov tim sa: stojić, radović, rojević... nekako mi zvučalo skladno i logično. posle se već menjalo, ali 1 2 3 u šampionskom timu 82/83 su uvek bili stojić, radović, rojević. ovde se zalad ušunjao na mala vrata......i Popović.Umesto njega Klinčarski (Prekazi).
assück Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 ko je između Vokrija i Milka? njega jedinog ne mogu da prepoznam u donjem redu
MocaVukotic Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 (edited) mes čini miodrag/milorad bajović.božo, jel ti to mene zajebavaš? Edited May 6, 2011 by MocaVukotic
Tresko Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 moco koji je ovo stadion u pozadini?Pa stadion u Kuparima, lepo ti piše.
Recommended Posts