gervasius twinkleminkleson Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 meni se jedino bayernov svidja. svake sezone ekipe imaju sve ruznije dresove, dizajneri se malo previse trudejuventus prijeti da vrati titulu nosioca najruznijeg dresa, koju je ove sezone imao inter sa onim dresovima sa glistom [mada, taj je vise smijesan nego ruzan, ovaj juventusov je spektakularno ruzan]
ducca Posted April 29, 2011 Author Posted April 29, 2011 Liverpool To Announce Warrior Sports Kit Deal
MocaVukotic Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 hmm ne znam, crno-belo dobro ide sa debelim štraftama...
dig_chohano Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Ne znam, uzmi ovaj odozgor, umesto crveog metni crno, mesto crnog belo i jebe kevinu kevu.
MocaVukotic Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Ne znam, uzmi ovaj odozgor, umesto crveog metni crno, mesto crnog belo i jebe kevinu kevu.ne bre, umesto crvenog belo, a crno ostaje, pretpostavljam da bi tako bilo. ja bih pre debele štrafte.
Ryan Franco Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 ja ne mogu da smislim ove uskoprugaste. lep je, nije loš ali mi to nekako neadekvatno za dres. sa veće distance izgleda bordo, vaš će izgledati siv, naš bi bio ružičast. pruge - ćao!
Ryan Franco Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 hm, nisi ispratio mocine direktive.da li je zebra crna sa belim prugama ili bela sa crnim prugama?
Timmi Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 pratio sam digove direktive. nego, sto se mi brinemo oko njihovog dresa?
Ryan Franco Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 well that's damn good question!ovaj uskorpugaš vam je potaman, ništa ja ne bih dirao.
Recommended Posts