Milošica Posted May 7 Posted May 7 (edited) Dobar adidasara. Meni je ok i ovaj novi Bajernov Coca-cola Zero dres. Edited May 7 by Milošica
kud u maglu Simoviću Posted June 9 Posted June 9 moram teška srca priznati da su mi naši sinoćni dresovi simpatični nije da bi ih obukao ikada samo konstatujem
ducca Posted June 21 Author Posted June 21 Fin momenat oko detalja na nemačkim jaknama za himne - srebrni i zlatni patchevi za preko 50/100 tekmi u reprezentaciji i tačka sa mestom rodjenja svakog igrača. Bar su nešto dobro smislili u Adidasu. 4
Kampokei Posted June 21 Posted June 21 On 9. 6. 2024. at 15:54, kud u maglu Simoviću said: moram teška srca priznati da su mi naši sinoćni dresovi simpatični nije da bi ih obukao ikada samo konstatujem Samo spreda su okej. Otpozadi kao da je igrace neko obmotao nekim konopcima.
Boycie Posted June 21 Posted June 21 2 hours ago, levi said: jel ima neko da nije rođen u nemačkoj? Svi su rođeni u De osim Valdemara Antona koji je rođen u Uzbekistanu.
ducca Posted June 23 Author Posted June 23 On 28. 3. 2024. at 20:03, ducca said: Bar su vratili trobojku umesto one crvene grozote, a Puma je jezivo neinspirativna Šta se desilo da ovom kombinacijom, kako smo opet završili u all-red celo prvenstvo? 1 1
189- Posted June 23 Posted June 23 3 hours ago, ducca said: Šta se desilo da ovom kombinacijom, kako smo opet završili u all-red celo prvenstvo? ovo sam se i ja pitao protiv slovenije
John Coltrane Posted June 24 Posted June 24 On 21. 6. 2024. at 11:25, ducca said: Fin momenat oko detalja na nemačkim jaknama za himne - srebrni i zlatni patchevi za preko 50/100 tekmi u reprezentaciji i tačka sa mestom rodjenja svakog igrača. Bar su nešto dobro smislili u Adidasu. Kakva inovacija! Šta je sledeće - visina, težina, broj golova,… kao na Panini sličici jbt
smooth.Op Posted June 24 Posted June 24 21 hours ago, ducca said: Šta se desilo da ovom kombinacijom, kako smo opet završili u all-red celo prvenstvo? Verovatno ima veze sa štucnama (i eng i slo su imali bele).
Recommended Posts