July 9, 20195 yr Pa u juznoamerickom fudbalu su ceste te lente decenijama unazad. Sto meni to bzvz....mehhCak je Nike u tenisu izbacio skoro slicnu kolekciju.Lenta mi je asocijacija na miss, ne znam sta im ovde znaci, pogotovu latinosima. Sjajan je, Chevy vam je žestoko opoganio dresove, čak bi i ovaj ružno izgledao sa onim odvratnim znakom Yup, ocajan logo. Samo da pise CHEVROLET je odlicno, ovako je uzasno, al jbg Inace gore je trebalo da pise naravno... imaM i ja
July 9, 20195 yr Author Dres godine za sad. Za zainteresovane - videh danas novi WHU home dres u poznatom lancu radnji sportske opreme (Delta/Usce), pa ko voli nek izvoli.
July 10, 20195 yr On 9.7.2019. at 7:19, Jumanji said: Yup, ocajan logo. Samo da pise CHEVROLET je odlicno, ovako je uzasno, al jbg Inace gore je trebalo da pise naravno... imaM i ja Meni se čini da je AON opet na dresovima. Negde imaju i Chevrolet Edited July 10, 20195 yr by Arkadija
July 10, 20195 yr 14 minutes ago, renne said: Dresovi i majice za vežbanje odavno imaju AON Aha, to je razlog. Iskače mi Junajted stalno na instagramu, pa sam videla Aon na dresovima.
July 25, 20195 yr On 19.7.2019. at 18:36, cvrlle said: Ови Умброви одлични као опције за тренинг. Иначе не ваљају ништа као дресови.
September 4, 20195 yr dresovi klubova CL https://www.givemesport.com/1502000-ranking-every-single-champions-league-home-shirt-for-the-201920-season
October 7, 20195 yr Ovo ljubičasta?Meni je lep no ne mogu da ga vežem za ITA... Shiit has hit the fan...