May 4, 20168 yr Diego Costa, uterivač dugova narko-kartela. Da nije one tri štrafte, bio bi zapravo ekstra dres.
May 6, 20168 yr evo nekoliko dresova za sl sezonu: Reveal hidden contents treci bokin lion home lion away verovatno ima nekoliko fake ali valjda je vecina ozvanicena.
May 6, 20168 yr Reveal hidden contents Reveal hidden contents Reveal hidden contents Reveal hidden contents Reveal hidden contents
May 7, 20168 yr Author Dosta failova od dresova, ali koliko sam ispratio mislim da su svi gore okaceni autenticni. Nisam do sad video PSG kamuflirani, ukrali su foru od Red Bulla sa proslogodisnjih testiranja do dobro Inace Arsenal home pobednik po meni. Jednostavan, nista revolucionarno, a opet sjajno upakovan...cini mi se i da naginje na retro adidas iz devedesetih. Ne znam ta tamna crta da li se nekad pojavljivala ili je samo omaz originalnoj bordo boji dresova. Juve i siroke pruge nikad nije pilo vodu. Edited May 7, 20168 yr by ducca
May 7, 20168 yr S ovim objavama nikad nisi nacisto da li tako izgledaju u stvarnosti ili su samo nabudzeni u fotosopu. Riverov rezervni mi je simpa.
May 7, 20168 yr Nema nista gore nego kad logo sponzora nije neutralne boje. Zato su Mancesterov i Napolijev dres jedni od najgorih u Evropi, a Borusija i O. Marsej su odmah tu negde. Edited May 7, 20168 yr by IndridCold
May 7, 20168 yr Jedino valja Lesterov dres, nije los od Arsenala, od Borusije, Juventusa i Junajteda su jednostavno ogavni.