March 17, 20169 yr Odvratni, posle toliko godina sjajnog dezena UMBRA, jebeni Nike je usrao motku. У целој овој причи ми је најодвратнија та идеја исте мајице и гаће.
March 17, 20169 yr ma to fifa u zadnje vreme gura ideju da dresovi i šorcevi budu iste boje, nešto oko bolje slike na tv prenosima
March 17, 20169 yr ma to fifa u zadnje vreme gura ideju da dresovi i šorcevi budu iste boje, nešto oko bolje slike na tv prenosima Багра. Није сметало стотину година сад смета са ХД и Ултра ХД. Сигурно.
March 18, 20169 yr +1 A i toliko o konzervativnim Englezima koji nece dati vekovne tradicije. Ako mislis na UMBRO nije ovo prva NIKE garnitura, a ako mislis o skroz belom i prosli su bili takvi. Da zlo bude vece, mislim da je neko bas ovde pisao o tome, NIKE je kupio UMBRO, dakle sve ide njima u dzep i ova ruznoca i ona lepota.
March 18, 20169 yr Nike je kupio umbro 2007. ali ga je 2012. prodao tako da mislim da danas nemaju baš nikakve veze.
March 18, 20169 yr Nike je kupio umbro 2007. ali ga je 2012. prodao tako da mislim da danas nemaju baš nikakve veze. Купио их је и њихове клијенте. После их шутнули. Одвратнији су чак и од Адидаса.