December 11, 20159 yr Author Inspired by the green and yellow shirts worn by its predecessor club Newton Heath, the Manchester United 2016-17 home jersey sports a half-and-half design in two shades of red
December 13, 20159 yr Dobio sam neke prinove, pa reko da vidim šta se tu nakupilo... 11 komada UTD-ovih (nisam ni sam znao da ih je toliko) i solidno svih ostalih. :) (imgur izmasakrirao fotke :( ) Edited December 13, 20159 yr by Mil@n
December 23, 20159 yr Dobio sam neke prinove, pa reko da vidim šta se tu nakupilo... 11 komada UTD-ovih (nisam ni sam znao da ih je toliko) i solidno svih ostalih. :) (imgur izmasakrirao fotke :( ) Vicenza!!!!! Jel bez imena? Oprastam sve Junajtedove i onaj Partizanov
December 23, 20159 yr upravo pazario :ziga: Taman za brisanje nogu, ono kad krene kisa, blato, sneg... :P
December 23, 20159 yr Vicenza!!!!! Jel bez imena? Oprastam sve Junajtedove i onaj Partizanov Da, bez imena.. Partizanov mi poklonio Rusmir, išli zajedno u srednju, nosio je taj dres protiv Rapida. On mi je dao i ove od radničkog jugopetrola, sasvim solidni umbro modeli za to vreme. Dao mi je i radov al to ne znam gde je :( Edited December 23, 20159 yr by Mil@n
December 23, 20159 yr Ne verujem da nemaš Kantonin crni Sharp viewcam Nisam baš birao, uzimao sam šta se pojavljivalo. Ovaj mi je najlepši utd-ov ikada, dokopaću ga se pre ili posle:
December 27, 20159 yr Author Adidas je vec smorio sa ove 3 linije ispod ruke. Apsolutno svaki jebeni dres sledece sezone imace taj templejt. Edited December 27, 20159 yr by ducca