June 11, 20159 yr ne volim Romu i čak mi ne odgovara veličina ali ću nuditi Aaaaarhg! Jebem ti mene, zasto nisam pogledao temu, pa ja bih ovo uzeo :( Do kuca, elem, -_-
June 11, 20159 yr http://www.ca2015.com/en/gallery/from-vintage-river-plate-to-classic-cruzeiro-the-ultimate-retro-shirts/aorgnaycwc33z4h3lydu63w7
June 15, 20159 yr nogekako po meni, vrhunac dizajna dresova je bio u UK 90-tih, Umbro prednjači. mnogo mi je teško sad kad vidim šta su napravili od onakve firme
June 15, 20159 yr ja imam šorts eng repstacije iz 94. vrhunski kvalitet. postove kucam u njemu trenutno.
June 15, 20159 yr sledeći na koji sam se nameračio je crveni češki iz 96. ako neko od vas uleti, jebaću ga ružno
June 16, 20159 yr Dr kolko soldi si izdvojio za taj skotski? Ja pored limundo kupindo kupujem-prodajem, dresove nalazim na buvljaku, odusevljava me brdo dresova amaterskih GER AUT klubova. Btw od UMBRo jedino nemam pidzamu.
June 16, 20159 yr Author Problem sa ovim Umbro dresovima devedesetih je sto su ogromni, sa rukavima koji su do ispod lakata i mogu 4 ruke stati u njih. Samo da su ih malo skladinije krojili...