gervasius twinkleminkleson Posted May 21, 2015 Posted May 21, 2015 Dakle, izgleda da ce biti bez zlatnih linija [sto pozdravljam]. Fino. Mislim, retro odavno nije originalno i zanimljivo, ali u svakom slucaju daleko bolji od ovogodisnjeg, a i vecine iz zadnjih 10 godina .
ducca Posted May 21, 2015 Author Posted May 21, 2015 Ako je ovaj sto si ti okacio onda do jaja, vrhunski dres.
John Coltrane Posted May 21, 2015 Posted May 21, 2015 Ovaj Violin bih i ja kupio, al pamucnu majicu. Sent from my iPhone using Tapatalk
MocaVukotic Posted May 21, 2015 Posted May 21, 2015 (edited) Dakle, izgleda da ce biti bez zlatnih linija [sto pozdravljam]. Fino. Mislim, retro odavno nije originalno i zanimljivo, ali u svakom slucaju daleko bolji od ovogodisnjeg, a i vecine iz zadnjih 10 godina . odličan. odmah mi pao na pamet antognoni. da je azurna boja, bio bi isti kao žabarski sa SP82 Edited May 21, 2015 by MocaVukotic
Meazza Posted May 21, 2015 Posted May 21, 2015 Ovaj Violin bih i ja kupio, al pamucnu majicu. Isto. Slazem se sa twinklerwinklemilnersonom za one zlatne pruge, ovako je mnogo lepse.
Cane Vukic Prebranac Posted May 21, 2015 Posted May 21, 2015 Everton Ladies ? Тако смо углавном и играли ове сезоне.
MocaVukotic Posted May 23, 2015 Posted May 23, 2015 Projekat Vintage clubs nema tu ni v od vintage. tek ovaj interov malo priziva onaj iz "grande inter" perioda, samo da se skloni kragna.
Recommended Posts