nbg4ever Posted April 16, 2015 Posted April 16, 2015 E, kako ide onaj sajt gde se prodaju stari fudbalski dresovi? Pricalo se na forumu svojevremeno Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Dr Arslanagić Posted April 16, 2015 Posted April 16, 2015 Бели ретро је фин, само га јебе одвратна реклама.
Mil@n Posted April 16, 2015 Posted April 16, 2015 Бели ретро је фин, само га јебе одвратна реклама. Oba jebe reklama. Ali meni su oba ok, a crni mi je možda i bolji, uvek sam voleo crno crveno kombo. Doduše, možda nisam objektivan, slab sam na adidas.
Dr Arslanagić Posted April 16, 2015 Posted April 16, 2015 Ја не волим када се грб прилагођава дизајну дреса. Грб је светиња.
MancMellow Posted April 16, 2015 Posted April 16, 2015 Beli, da nema reklame, bio Kaubojeva prva meta za pljuvanje ove godine. Super je dres, ali ne vredi, ovo zlatno sranje bi sjebalo i najbolji dres na svetu. Nikada mi neće biti jasno zašto nije mogao beli znak, bilo bi 20 puta lepše.
Dr Arslanagić Posted April 16, 2015 Posted April 16, 2015 Само треба да стоји црним Chevrolet. Иначе је скроз 1986.
MancMellow Posted April 16, 2015 Posted April 16, 2015 (edited) Ma da, super je, samo to. Ali to da samo stoji chevrolet je već verovatno desetinama dizajnera koji se tim dresm bave palo na pamet, ali kapiram da nema šanse. Kažem, što se mene tiče mogao bi i znak, samo da je skroz beo/srebrn. Ovo je...ali dobro veliki novci, jbg. Ali ako bude, a verovatno će biti, crni šorc sa tri bele štrafte Edited April 16, 2015 by MancMellow
Mil@n Posted April 16, 2015 Posted April 16, 2015 ali ne vredi, ovo zlatno sranje bi sjebalo i najbolji dres na svetu. +~, logo je sramotno ogavan. Što će reći da smo bar paprene novce uzeli ako ništa drugo. :)
Meazza Posted April 17, 2015 Posted April 17, 2015 Ја не волим када се грб прилагођава дизајну дреса. Грб је светиња. Ja ne volim kada je dizajn uvek jedan te isti te jedan te isti (@adidas). Uvek jebene 3 crte i za svaku sezonu za razlicite timove samo imaju razlicite boje, a dizajni su isti. Ne trude se nimalo, bole ih k....
Recommended Posts