Kampokei Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 Crveno plava sa onim soc nijansama i jeste bila ruzna. Cak je i Borac Banjaluka odradio bolje tu kombinaciju. Ovo je prilicno lose, bledunjava crvena, a o krstachi smo se vec slozili.
gone fishing Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 ovo je više neka tamno roza boja nego crvena, no dobro samo ne znam zašto nismo mogli da imamo i 3 varijantu kompletno plavu
Geo Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 Meni zadovoljavajuci dres , mozda i najbolji do sada ... p.s. Sta je sa Vasicem ?
Dr Arslanagić Posted October 31, 2014 Posted October 31, 2014 eh, da sad imam 7 godina... 200 dinara.
kud u maglu Simoviću Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 copa football radio reetro fejnordove dresove zašto ovde nema neko mooda da tako nekome da da uradi novu kolekciju, npr. mesto ove presmešne umbro
ducca Posted November 2, 2014 Author Posted November 2, 2014 With Warrior Sports set to be re-branded as New Balance from next season, Liverpool have had all three kits for next season leaked online.
Ryan Franco Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 koja je veza warriora i new balancea? ili su prosto proemnili dobavljača?
Aleksandar88 Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 (edited) Uuu super dresovi, gledanje ovako jadne igre i tima bice podnosljivije 2%. Edited November 2, 2014 by Aleksandar88
189- Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 ne svidja mi se zuta boja na crvenom dresu. inace su odlicni ako ovo bude official
Dr Arslanagić Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 copa football radio reetro fejnordove dresove zašto ovde nema neko mooda da tako nekome da da uradi novu kolekciju, npr. mesto ove presmešne umbro Fejenord je gay klub, prave momčine ionako navijaju za Spartu ili Ekscelsior.
porucnik vasic Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 koja je veza warriora i new balancea? ili su prosto proemnili dobavljača? Ратник је био независна марка фокусирана на најгеј од свих спортова лакрос, а онда ју је Баланс купио. Из само њима знаног разлога су били одлучили да иду са ратничким именом које нема никакву препознатљивост изузев уског круга размажене дечурлије већином на Источној Обали. Изгледа да су се коначно дозвали памети око препознатљивости робне марке. Fejenord je gay klub, prave momčine ionako navijaju za Spartu ili Ekscelsior. Аха. За фејнорд навијају само вегани, хипстери, уметници...
Ryan Franco Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 Ovi crni dresovi PFCa su fenomenalni. Pogotovu kad su bez sponzora. Ja bih na garnituru dodao još neke retro zajebancije, tipa prugaste štucne.
Dr Arslanagić Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 Nisu loši mada je po meni grb premali, mada je to problem sa svim adidas garniturama. Što se sponzora na dresu tiče, ja bih radije da ga imamo, to je oko 500K više u klupskom budžetu godišnje.
kud u maglu Simoviću Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 zar veličina grba nije usaglašena nekim mafiosa™ pravilnikom, bilo negde reči o tome, s tim što su ovi naši mamlazi ubudžili one dve zvezde u grb i time smanjili veličinu osnovnog. izgleda sam jedan od retkih kome se ne dopada ovaj crni, inače svi crni do sada su mi bili
Recommended Posts