Jump to content
IGNORED

želja/fantazija

kgmr

Recommended Posts

Posted

U kom smislu, od strane koga nedozvoljenu?

Posted

možemo. ali, da li smemo?! toliko pitanja i dilema..

Posted

ah, previse... @gotivac: pa od sebe samog, bez obzira na eventualno poreklo zabrane. razmisljala sam o pedofilskim fantazijama, posto sam naisla u netu na neki tekst o tome. e sad, ovo sto sam mislila nije bas isto, posto nije isto ne sprovoditi zelju u delo i ne dozvoliti joj da se obradi u svesti

Posted
ah, previse... @gotivac: pa od sebe samog, bez obzira na eventualno poreklo zabrane. razmisljala sam o pedofilskim fantazijama, posto sam naisla u netu na neki tekst o tome. e sad, ovo sto sam mislila nije bas isto, posto nije isto ne sprovoditi zelju u delo i ne dozvoliti joj da se obradi u svesti
Jel to nešto kao zvuk tapšanja jednom rukom?Odnosno ako je zamisliš već je dozvoljena čim si je zamislio.
Posted

Zamislio sam pre nego što si ti zabranio, sve je legalno.

Posted
Jel to nešto kao zvuk tapšanja jednom rukom?
Јел' треба? Може мрз формат, може чак и видео. Могу то да изведем било кад. Опкладе и други новчани прилози добродошли.
Posted

evo, ja cu da iznesem svoj stav prema uncool ovome: cvrsto sam uverena da svako ima neprihvatljivu apstraktnu zelju. ne zanima me da li je ona relevantna za svakodnevno ili 'uzviseno' funkcionisanje.

Posted

zar želja već ne podrazumeva neku nedozvoljivost?

Posted

sad kad je larsson zamislijo, možda razvije neki rijedak konverzivni simptom? :unsure: (edit, naravno da se slažem da ih svi imaju, čemu uopće služe prihvatljive fantazije?)

Posted (edited)
zar želja već ne podrazumeva neku nedozvoljivost?
a sto? ozbiljno, sto? njusim kuda ides, ali ne nalazim objasnjenje.
sad kad je larsson zamislijo, možda razvije neki rijedak konverzivni simptom? :unsure: (edit, naravno da se slažem da ih svi imaju, čemu uopće služe prihvatljive fantazije?)
da im tezis? (trazicu da te banuju, jebes mi bandica, ako me navuces na strukovni humor. uostalom, znajuci mu posao, covek ocigledno sublimira) Edited by kingmaker