Jump to content
IGNORED

Men's fashion

Leia

Recommended Posts

Posted (edited)

Diorove nove pantalone :blink: Nešto sa više smisla:Zegnakao i ovo:Kiton

Edited by Tresko
Posted
Dior izbacio tzv. Hammer pantalone za sledecu sezonu :ph34r:00010m.jpg
nije jedini...jil sander i fendi imaju istu foru...garant su bili (uroljani) na istoj zurci kad im je sinula ideja..inace za mene armani & RL i dalje rulaju...+ rykiel ima dobru liniju za jesen...to od ovog "high" fashiona...inace jeftinije varijante CK-ja i Armanija, tipa Ck jeans ili AX ,AJ,i express su isto ok i they can get the work done wink.gif ...
Posted (edited)

DSQUARED2

post-775-1196507921_thumb.jpg

Edited by R. PuMpkin
Posted

Pokusavam da nadjem neki beli dzemper/cardiganOvaj iz Banana Republic je savrsen, samo kako ga dobiti u Srbiji?br525910-01vliv01.jpgInace pazario one matore 'riblja kost' pantalone. Kontam da pogledam dedine fotke i pogledam par crno belih filmova da vidim dal ce jos nesto dobro da mi padne na pamet.

Posted
Ovaj iz Banana Republic je savrsen, samo kako ga dobiti u Srbiji?
pitas nekog od forumasa da ti posalje :) ...inace, banana republica i GAP su jedno te isto, malo razlicitiji style. BP je malo vise prepi dok je GAP casual...u Budimpesti ima GAP pa se mozda tamo moze naci...
Posted (edited)

speaking about preppy, evo nešto od brooks brothersmen-outfit-425-lg.jpgmen-outfit-430-lg.jpg

Edited by Maistor
Posted
speaking about preppy, evo nešto od brooks brothersmen-outfit-425-lg.jpg
Ovaj desno mi je obučen kao pokojni Steven Carrington I, previše podsjeća na country club. Livi već može proć. Valjda je stvar u zakravaćenosti?
Posted
Ovaj desno mi je obučen kao pokojni Steven Carrington
B. Brothers i jeste za takve tipuse...
Posted

postoje izvesne sumnje da je komšija afroamerikanac bio nestašan, ali nije dokazano -_-

Posted
u Budimpesti ima GAP pa se mozda tamo moze naci...
gde ima gap u budimpesti?po celoj evropi ga pojede h&m, ajde obraduj me da stvarno postoji u komsiluku?
Posted

nema official store da se razumemo <_< , postojale su neke male "filijale" ko sto je ona GANT u Bg....bilo je u mamut-u i u jedna u camponi....

Posted
B. Brothers i jeste za takve tipuse...
Kao na primer Abraham Lincoln koji je bio upucan u njihovom odelu.