Isis Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 i onim bakinim dzempericima na kopcanje, uglavnom u beige tonovima.stvarno, koliko hot treba neko da bude pa da u tome ne izgleda ko kreten?ovoliko?ovaj u sredini je i zasluzan za popularizaciju tog stila
Leia Posted November 15, 2007 Author Posted November 15, 2007 ovaj u sredini je i zasluzan za popularizaciju tog stilafudbaleri kao modni trendseteri, nadam se (uzalud) da to nece potrajati.
Yossarian Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 fudbaleri kao modni trendseteri, nadam se (uzalud) da to nece potrajati.Prestaće kad mu dođu bubice pa obuče nešto po svom ukusu...
paculla Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 @burekdzija...bravo za burberry...bas danas citam novi GQ i videh da je prada izbacila nesto slicno....za tricavih $1800 <_<imao je beneton prosle sezone dobre djubretarce. nisu bas burberry i prada, ali su bili bas lepi. meni se na muskim djubretarcima nekad ne svidja ako su mnogo mekani i gnjecavi, a ovi beneton su bili gusto tkani i bas tvrdi (kako ga opisah, moze covek svasta da pomisli )
Leia Posted November 15, 2007 Author Posted November 15, 2007 Prestaće kad mu dođu bubice pa obuče nešto po svom ukusu... ne bira on sam svoju garderobu, to je istina, ali stilisti se ipak moraju prilagoditi zahtevima i zeljama selebritija.nesto mi je tesko da poverujem da je ovaj raspasani rep od kosulje bio ideja strucnog lica :D mada, nikad se ne zna...
Yossarian Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 ne bira on sam svoju garderobu, to je istina, ali stilisti se ipak moraju prilagoditi zahtevima i zeljama selebritija.nesto mi je tesko da poverujem da je ovaj raspasani rep od kosulje bio ideja strucnog lica :D mada, nikad se ne zna...Ovde mladež, pogotovo muška studentarija, već par godina masovno nosi džempere sa okruglom ili V kragnom (bez dugmića), ispod kojih obavezno viri raspasana košulja, iz rukava vire i manžetne od košulje a kragna mora da bude razvrljačena.
Leia Posted November 15, 2007 Author Posted November 15, 2007 (edited) Ovde mladež, pogotovo muška studentarija, već par godina masovno nosi džempere sa okruglom ili V kragnom (bez dugmića), ispod kojih obavezno viri raspasana košulja, iz rukava vire i manžetne od košulje a kragna mora da bude razvrljačena.ali on se takav pojavio na nekom red carpet eventu :( dobro da nije i ogrnuo peskir oko vrata.edit nebitno Edited November 15, 2007 by Leia
scepa Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 (edited) Ovde mladež, pogotovo muška studentarija, već par godina masovno nosi džempere sa okruglom ili V kragnom (bez dugmića), ispod kojih obavezno viri raspasana košulja, iz rukava vire i manžetne od košulje a kragna mora da bude razvrljačena.di je to ovde?...ja ovde kad obucem tako nesto slicno(preko dana), recimo sa kosuljom ispod ili sa polo majcom(da kragna viri) svi me manje vise zezaju (ribe vise nego tipovi) da je jako prepi tj. kao neki school boy ... mada... padaju na shalove koji se neobavezno nose... B)@paculla...nema ovde toliko benettona...ima jedna prodavnica u nekom outlet molu, i to su sve sajedno nekako strpali sa sisley-em (naravno zato sto je isti djavo)...malo ima muske garderobe, ponesto dzempera, i pokoje pantalone, i sakoi koji mi se manje vise ne svidjaju... Edited November 16, 2007 by scepa
morgana Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 di je to ovde?...ja ovde kad obucem tako nesto slicno(preko dana), recimo sa kosuljom ispod ili sa polo majcom(da kragna viri) svi me manje vise zezaju (ribe vise nego tipovi) da je jako prepi tj. kao neki school boy ... mada... padaju na shalove koji se neobavezno nose...prepi je kompliment -_-
Leia Posted November 16, 2007 Author Posted November 16, 2007 prepi je kompliment -_-pa i ja mislim.da ne pomisli auditorijum da sam neka konzerva, prost je fakat da nema bas mnogo onih kojimogu da iznesu (to pull it off?) svaki modni eksces.kao sto je bolje biti bogat ceo zivot nego siromasan 1 dan, bolje je izgledati prepi nego odsebe praviti budalu.
pcelica Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 sta ti je dilema BG?linija?design?duzina?materijal?stil?....
apotekarica Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 (edited) Meni se ne svidja ovaj naddzepnjak s leve strane i (polu)skriveno zakopcavanje, inace je simpatican model (ali moras ga probati, cini mi se da neki robusniji sako ne moze lepo da stane ispod, ovaj batica nosi samo kosulju i prsluk) Edited November 21, 2007 by apotekarica
nexus13 Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Meni se ne svidja ovaj naddzepnjak s leve strane i (polu)skriveno zakopcavanje, inace je simpatican model (ali moras ga probati, cini mi se da neki robusniji sako ne moze lepo da stane ispod, ovaj batica nosi samo kosulju i prsluk)ne moze nikakav sako, pogledaj ramena i rukave....
kovik Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 ne moze nikakav sako, pogledaj ramena i rukave....Mda.Inace, bezveze je kaput, iz razloga koje je Apoteque navela. Moze to mnogo bolje.U 1 od 2 Next/Sorbino/SonyBono na Bulevaru K.A. izlozen je slican model, - ove gluposti. Dakle, dosadni i skupi mnml :). Stim sto je materijal malo drugaciji (glatkiji valjda), pa i izgleda crnje od ovog na slici.
apotekarica Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Dior izbacio tzv. Hammer pantalone za sledecu sezonu
Recommended Posts