crtamOrasi Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Vikipedija kaze da mogu, mada sam ja mislio na Azerbejdzance (ima ih vise u Iranu). Sad ti moras da smislis pitanje :)
banecare1 Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Vikipedija kaze da mogu, mada sam ja mislio na Azerbejdzance (ima ih vise u Iranu). Sad ti moras da smislis pitanje :)jedinstvena reka koja se izliva iz jezera u koje se uliva 300+ reka
ZoNi Posted April 14, 2012 Author Posted April 14, 2012 (edited) jedinstvena reka koja se izliva iz jezera u koje se uliva 300+ rekaReka Angara, koja je jedini "izlaz" iz Bajkalskog jezera (Rusija, Sibir, na granici sa Mongolijom). Edited April 14, 2012 by ZoNi
crtamOrasi Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 Reka Angara, koja je jedini "izlaz" iz Bajkalskog jezera (Rusija, Sibir, na granici sa Mongolijom).Ajde, ajde, mora da se smisli naredno pitanje. Ne zabusavaj
Töölönlahti Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 Glupo je sto nisam brze postavio pitanje, al nije valjda kasno ni sada. Rec je o narodu koji je brojniji u jednoj susednoj zemlji (njima susednoj, ne nama) nego u svojoj. Koji je narod u pitanju?Na prvu loptu, kontam da ima još bar 4-5 ovakvih primera, npr. ovo su mogli da budu i Irci, jer ih ima više u Ujedinjenom kraljevstvu nego u Irskoj.Aljkav si. :P
namenski Posted February 27, 2014 Posted February 27, 2014 Ovo je snimak iz svemira i na njemu se vidi sta?
Mil@n Posted February 27, 2014 Posted February 27, 2014 Probaću bez googla i ostalih pomagalica: Kanarska ostrva?
Lancia Posted February 27, 2014 Posted February 27, 2014 eno i mog ostvceta. super je slika, izgledaju ko spermatozoidi.
namenski Posted February 27, 2014 Posted February 27, 2014 @ Glas RazumaN: ne guram se nego mi naletelo ovih par snimaka, zaturice se. A ovo:
Recommended Posts