makaronee Posted November 12 Posted November 12 11 minutes ago, makaronee said: biće neki Šuman... biće! Ludi Boba, 4. simfonija, op. 140, I. Ziemlich Langsahm - Lebhaft, presloženo za daću u salonu. 1
zorglub Posted November 13 Posted November 13 Takmičenja su za konje, ne za umetnike. Ipak ako postoji vrh filmskih kompozitora, Hisaishi je na njemu zajedno sa Williamsom, Morriconeom, Herrmannom i... 3 1
Ras Posted Monday at 07:43 Posted Monday at 07:43 Mulholland Drive Main Theme (Piano version) performed by Angelo Badalamenti
utilitarist Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago ne nalazim da je bilo na temi iako mi je utisak da sam među zadnjima otkrio. izgradio sam naviku na prvo slušanje da ciklično proveravam je l iskočio novi video sa "first time" reakcijom. meni je taj svet reakcija prilično nepoznat ali verujem da su uz ovo izvođenje verodostojne. usput sam naučio da su jutjub reakcije neobično popularne kod crnkinja. a za ovo konkretno, malo su iritantni likovi koji ne znaju ni za pesmu ni za film. 1
Filozof manijak Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago (edited) Ecstasy for gold i The Orgy is Konana su za mene 2 najlepša, najemotivnija i najuklopljenija dela filmske muzike ikad. 8:22 Edited 18 hours ago by Filozof manijak
Recommended Posts