January 26, 20205 yr u novom papi je sorentino razvalio, ja sam totalno sludjena i malkovicem (nisam ga bas nesto ljubila do sasa) i scenarijom i rezijom, a naravno i muzikom
January 26, 20205 yr tjah, po meni mozes i bez prethodnog. ja se i ne secam bas najbolje prethodnog serijala, ali bolje sacekaj pa bindzuj kada sve izadje...
February 3, 20205 yr Zaraziste me mladim раром, kud ga i spomenuste! Edited February 3, 20205 yr by Ras
February 11, 20205 yr On 3.2.2020. at 21:05, Ras said: Zaraziste me mladim раром, kud ga i spomenuste! mladim? ja volijem onog starijeg. mladi mi mnogo mesijanski tip, to ne razumem bas najbolje i ne mogu da procenim kakvocu mesijanstva. a matori iskusni, pije skivi, pusi, drogira se, bio panker, i zaljubljuje se onako bas kako se iskusni zaljubljuju. sem toga, ideje i potezi su mu svakakvi, samo ne konzervativni, a dijalozi pa i njegovi monolozi su fenomenalni. inteligenti na nacin koji se meni bas dopada. scene sa mensonom i sa seron savrsene....
February 11, 20205 yr Mladim. Odgledao sam i Novog, odmah zatim i moram reći da sam se pokajao. No, to bi bilo to što se mene i serija tiče za duže vreme.
February 12, 20205 yr Koliko ima tih papa uopste? Ja sam pocela Mladog, za sad sam na prvoj epizodi Kod mene Liska