November 16, 20186 yr Sinoc uhvatio ponovo Yakuzu Sydneyja Pollacka i podsetio se naravno sjajnog score-a Dave Grusina: Sjajan niz je imao pocetkom 70-ih, prvo Friends of Eddie Cole '73, pa Yakuza '74, pa Three Days of the Condor '75.. Edited November 16, 20186 yr by Jimmy Kowalski
December 2, 20186 yr odlicna muzika u dirljivom i vizelno prelepom filmu o zikrilu, indijanskom dijalektu u izumiranju, koji se govorio u meksickoj dzungli i kojim su se oni koji ga govore, sporazumevali sa svim zivim bicima- zivotinjama i biljkama, u dzungli (izmisljeno za potrebe filma). divan film o ljubavi i prijateljstvu ...
December 8, 20186 yr cold war (Zimna Wojna) - divan film (mene malo podsetio na kunderu i nepodnosljivu lakocu... u jazz varijanti...
January 20, 20196 yr U Budimpesti? To stvarno ne treba propustiti, ovo mu je poslednja turneja. Njegov koncert u BG-u mi je jedan od najdrazih..
January 21, 20196 yr Aha, inače sam bio u Pešti kad je bio u Bg pa sam ga propustio. Kapiram i ja da je sada ili nikada da se pozdravi maestro.
February 17, 20196 yr Nije potrebno predstavljanje, glas je jedinstven: https://www.youtube.com/watch?v=20TAGRElvfE Charlton Heston kao izvorni Indiana Jones u Secret of the Incas (1954) Edited February 17, 20196 yr by Ras
September 29, 20195 yr Spoiler Klaviertrio Amsterdam - Schubert: Piano Trio No. 2 in E-Flat Major (II. stav)