Jimmy Kowalski Posted November 16, 2018 Posted November 16, 2018 (edited) Sinoc uhvatio ponovo Yakuzu Sydneyja Pollacka i podsetio se naravno sjajnog score-a Dave Grusina: Sjajan niz je imao pocetkom 70-ih, prvo Friends of Eddie Cole '73, pa Yakuza '74, pa Three Days of the Condor '75.. Edited November 16, 2018 by Jimmy Kowalski
nezvanova Posted December 2, 2018 Posted December 2, 2018 odlicna muzika u dirljivom i vizelno prelepom filmu o zikrilu, indijanskom dijalektu u izumiranju, koji se govorio u meksickoj dzungli i kojim su se oni koji ga govore, sporazumevali sa svim zivim bicima- zivotinjama i biljkama, u dzungli (izmisljeno za potrebe filma). divan film o ljubavi i prijateljstvu ...
nezvanova Posted December 8, 2018 Posted December 8, 2018 cold war (Zimna Wojna) - divan film (mene malo podsetio na kunderu i nepodnosljivu lakocu... u jazz varijanti...
James Marshall Posted January 20, 2019 Posted January 20, 2019 Uf, ako sve bude kao što treba idem na Morikonea u srijedu, jedva čekam
Jimmy Kowalski Posted January 20, 2019 Posted January 20, 2019 U Budimpesti? To stvarno ne treba propustiti, ovo mu je poslednja turneja. Njegov koncert u BG-u mi je jedan od najdrazih..
James Marshall Posted January 21, 2019 Posted January 21, 2019 Aha, inače sam bio u Pešti kad je bio u Bg pa sam ga propustio. Kapiram i ja da je sada ili nikada da se pozdravi maestro.
Ras Posted February 17, 2019 Posted February 17, 2019 (edited) Nije potrebno predstavljanje, glas je jedinstven: https://www.youtube.com/watch?v=20TAGRElvfE Charlton Heston kao izvorni Indiana Jones u Secret of the Incas (1954) Edited February 17, 2019 by Ras
Ras Posted September 29, 2019 Posted September 29, 2019 Spoiler Klaviertrio Amsterdam - Schubert: Piano Trio No. 2 in E-Flat Major (II. stav)
Recommended Posts