Jump to content
IGNORED

Идеолошки пројекат Бадњак

Fantom iz Opere

Recommended Posts

• Replies 729
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Fantom iz Opere

246

• Д

50

• kim_philby

43

• woodooinstalater

34

Posted

Погледај националност аутора.Хрватске грађанске НВО за људска права су у исто време и националне.Јер то тако и треба да буде.Грађанско и национално иду руку под руку.Исто тако, и леве идеологије, борба за социјална и национална права иду једна уз другу.Једино код нас није тако.Ако је Србин комуниста он "мора" да је Комуниста и по нацији, дакле интернационалиста.Ако је Србин грађански опредељен онда он "мора" да пише латиничним малим словима реч: srbija.Друго, Хрвати (интелектуалци) више схватају значај народне религије.Јер су је изгубили.А тек кад нешто изгубиш схватиш...http://www.youtube.com/watch?v=vGssIjKa5iw

Posted (edited)

Последњи покушај - тест интелигенције :) Аутор форума је хороскопски "Месец у Шкорпији" (дакле мало ћакнут, питајте астрологе) па ће још једном покушати да спасе бадњак форум.Уведен је нови подфорум: "Тест интелигенције" на коме чланови треба да напишу најмање 15 порука о српској традицији после чега ће добити дозволу да читају комплетан форум.И даље ће с времена на време излазити порука:ФОРУМ БАДЊАК ЈЕ ЗАТВОРЕН ЗБОГ ИНЕРТНОСТИ ЧЛАНОВА --> ИДИТЕ НА ФЕЈСБУК - ТАМО ВАМ МОЗАК НИЈЕ ПОТРЕБАНТек да се људи подсете на озбиљност ситуације.Хамлетовске дилеме и дечије драме :) Неки чланови су се жалили да превише драмим, као мало дете, (--> Месец у Шкорпијама) и да би требало да се већ једном одлучим шта тачно хоћу са форумом уместо што бомбардујем чланове контрадикторним масовним мејловима.Али није то баш тако једноставно.Стално искрсавају нове идеје и нова техничка решења која раније нисам имао у виду. Раније ме нервирало што 90% њих експлоатише садржај форума, а не жели да пружи ни минималан допринос. Сада је нађено решење и за тај проблем. Друго, све је тек у зачетку, ударају се темељи, и ако су темељи лоше постављени природно је да "градитељ" пожели или да их учврсти или да обустави градњу на "кући".С поштовањемhttp://forum.badnjak.com/

Edited by Fantom iz Opere
Posted

Митски импулси Бориса Тадића, kafa.gif још увек плива на таласу 1968-ког маоизма:

Naime, Tadić je hrvatskom kolegi poklonio „Rečnik Yu mitologije“, jugonostalgičnu knjigu sa oko 500 imena i pojmova iz vremena kada je Jugoslavija bila cela, a njene „bratske republike“ u velikoj ljubavi. Zauzvrat, Josipović je prijatelju Tadiću poklonio knjigu svog savetnika za branitelje Predraga - Freda Matića „Ništa lažno - Vukovar 1991“, u kojoj autor, između ostalog, opisuje i kako je „osama“ gađao i uništio čak devet tenkova sa golobradim vojnicima JNA, ali i kako je „skinuo“ snajperistu koji je ubio njegovog saborca Ćipu. Matić je potom bio i zarobljen.„Alo!“ je zavirio u knjige koje su razmenila dvojica državnika. Tako „Leksikon Yu mitologije“ na duhovit i dokumentarni način kao riznica čuva sva važna obeležja kolektivnog jugopamćenja: o crtaću u 19.15, o crvenim kioscima s viršlama i „dečjoj radosti“, krpenjačama, „podravka juhi“... S druge strane, poklon koji je Tadić dobio o ratnim sukobima 1991. godine u Vukovaru nikome ne bi mogao da izmami osmeh na lice jer Predrag - Fred Matić u svojoj knjizi opisuje strahote rata. Iako je oženjen Srpkinjom, podržava hrvatskog generala Antu Gotovinu, kome se u Hagu sudi za zločine nad Srbima.tadic-v.jpg
  • 5 weeks later...
Posted

pa de si covece! nema te ni za lekabogami, svidja mi se sto si ubacio ove ribindzole na naslovnu foruma

Posted
:)
biberce_azdaja_borba.jpgГде си нашао Лобачева и Биберчета... тај стрип ми је био некакав културни догађај сезоне. Незаборавно.
Posted
biberce_azdaja_borba.jpgГде си нашао Лобачева и Биберчета... тај стрип ми је био некакав културни догађај сезоне. Незаборавно.
Купила ми мама 1989. године! :) Издавач: "Дечије новине" из Горњег Милановца.
Posted

imam i ja taj. biberce najbolji iako ni bas-celik nije za bacanje.

Posted
Свака част за одабир музике.Дотични је радио феноменалне подлоге за Тарковског.
Артемјев?