Jump to content
IGNORED

Идеолошки пројекат Бадњак

Fantom iz Opere

Recommended Posts

Posted

Letonski blekmjetal projekt, inspirisan mitskim impulsima, kao i Seseljevom borbom protv azdahe Severnoatlanskog imperijalizma: Altorių Šešėliai - IMislio sam da ce te zanimati.

• Replies 729
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Fantom iz Opere

246

• Д

50

• kim_philby

43

• woodooinstalater

34

Posted

Више ми се свиђа ова (лично сам направио спот за њу) :wub:

Posted (edited)

opa. stigao polozajnik na PPPda ti je srecan bozic i da ti se ove blagorodne dine Idol vrati iz kazamataedit: modovi, dajte coveku nesto da popije

Edited by sherman
Posted

Не мора ништа, нисам жедан... ...а и Бадњи дан :wub: ми је некако дражи од Божића. :wub:badnjak4.jpg

Posted
Не мора ништа, нисам жедан...
ma ni meni nije nidocega, ali red je red....eh secam se tih badnjih dana kod dede i babe na selu... deda za taj dan pece prase i onda kad bude gotovo mi deca ne mozemo da izdrzimo a da ne glocnemo malo prasence. kad djoka, deda ne da da se prekida post. onda mi zovemo babu, koja otera dedu u tri lepe i da nam da glodjemo prase na badnji dan
Posted

Морам да приметим да ми је одувек било необично драго што немам нити једног јединог претка из Шумадије или Босне и што немам ништа са тим.

Posted
Морам да приметим да ми је одувек било необично драго што немам нити једног јединог претка из Шумадије или Босне и што немам ништа са тим.
Шумадија је место где се сударају две јаке етнопсихолошке струје, и о томе је бадњак :wub: писао...Срби западно од Мораве и Срби источно од Мораве, разликеhttp://forum.badnjak.com/viewtopic.php?f=4&t=8
Posted
Срби западно од Мораве и Срби источно од Мораве
Источно од Мораве су Румуни и Бугари који су последњих сто година посрбљавани. Знам прилично поуздано, пошто имам претке и Румуне и Бугаре (додуше из Македоније).
Posted
Источно од Мораве су Румуни и Бугари који су последњих сто година посрбљавани. Знам прилично поуздано, пошто имам претке и Румуне и Бугаре (додуше из Македоније).
Аха, Сад пишеш историју на основу породичних трачева. :isuse:
Posted

Не, та историја је исписана у стотинама истраживања пре 1878. Онда су напрасно сви морали да постану Срби.

Posted

Аха, а Стеван Синђелић је погинуо код Ниша ослобађајући Бугаре и Румуне?

Posted
Аха, а Стеван Синђелић је погинуо код Ниша ослобађајући Бугаре и Румуне?
Управо. Ако те заиста занима, неће ти бити тешко да нађеш литературу.
Posted

Дај један наслов.

Posted
на основу породичних трачева. :isuse:
Иначе, не знам шта си тачно мислио са овим "породичним трачевима"?
Posted
Иначе, не знам шта си тачно мислио са овим "породичним трачевима"?
Па мислио сам као када се састану две Црногорчине у кафани и распредају надугачко о спектакуларним научним открићима Дукљанске академије која је открила да сво зло Црној Гори долази од вековне окупације Дукље/Зете од стране Срба. :isuse: Тако нешто.