DarkAttraktor Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Letonski blekmjetal projekt, inspirisan mitskim impulsima, kao i Seseljevom borbom protv azdahe Severnoatlanskog imperijalizma: Altorių Šešėliai - IMislio sam da ce te zanimati.
Fantom iz Opere Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 Више ми се свиђа ова (лично сам направио спот за њу)
sherman Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 (edited) opa. stigao polozajnik na PPPda ti je srecan bozic i da ti se ove blagorodne dine Idol vrati iz kazamataedit: modovi, dajte coveku nesto da popije Edited January 7, 2010 by sherman
Fantom iz Opere Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 Не мора ништа, нисам жедан... ...а и Бадњи дан ми је некако дражи од Божића.
sherman Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Не мора ништа, нисам жедан...ma ni meni nije nidocega, ali red je red....eh secam se tih badnjih dana kod dede i babe na selu... deda za taj dan pece prase i onda kad bude gotovo mi deca ne mozemo da izdrzimo a da ne glocnemo malo prasence. kad djoka, deda ne da da se prekida post. onda mi zovemo babu, koja otera dedu u tri lepe i da nam da glodjemo prase na badnji dan
Д Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Морам да приметим да ми је одувек било необично драго што немам нити једног јединог претка из Шумадије или Босне и што немам ништа са тим.
Fantom iz Opere Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 Морам да приметим да ми је одувек било необично драго што немам нити једног јединог претка из Шумадије или Босне и што немам ништа са тим.Шумадија је место где се сударају две јаке етнопсихолошке струје, и о томе је бадњак писао...Срби западно од Мораве и Срби источно од Мораве, разликеhttp://forum.badnjak.com/viewtopic.php?f=4&t=8
Д Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Срби западно од Мораве и Срби источно од МоравеИсточно од Мораве су Румуни и Бугари који су последњих сто година посрбљавани. Знам прилично поуздано, пошто имам претке и Румуне и Бугаре (додуше из Македоније).
Fantom iz Opere Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 Источно од Мораве су Румуни и Бугари који су последњих сто година посрбљавани. Знам прилично поуздано, пошто имам претке и Румуне и Бугаре (додуше из Македоније).Аха, Сад пишеш историју на основу породичних трачева.
Д Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Не, та историја је исписана у стотинама истраживања пре 1878. Онда су напрасно сви морали да постану Срби.
Fantom iz Opere Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 Аха, а Стеван Синђелић је погинуо код Ниша ослобађајући Бугаре и Румуне?
Д Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Аха, а Стеван Синђелић је погинуо код Ниша ослобађајући Бугаре и Румуне?Управо. Ако те заиста занима, неће ти бити тешко да нађеш литературу.
Д Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 на основу породичних трачева. Иначе, не знам шта си тачно мислио са овим "породичним трачевима"?
Fantom iz Opere Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 Иначе, не знам шта си тачно мислио са овим "породичним трачевима"?Па мислио сам као када се састану две Црногорчине у кафани и распредају надугачко о спектакуларним научним открићима Дукљанске академије која је открила да сво зло Црној Гори долази од вековне окупације Дукље/Зете од стране Срба. Тако нешто.
Recommended Posts