Д Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Увиђам. Вид има 4 главе, а Тројица 3.Ја покушавам да будем озбиљан. Јел Вид духовно биће или и телесно? Света Тројица немају никакве главе, изузев у визуелизацијама, осим Исуса када се утеловио.
Fantom iz Opere Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 i sve znaУ словенским језицима реч Вид означава и унутрашњи вид - знање.Вид-ар је архаични назив за лекара.
woodooinstalater Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 i sve znaBas kao Vojvoda: pa covek ti to sve vreme objasnjava.
Fantom iz Opere Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 Војвода је змај и полубог. :)
MancMellow Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Bas kao Vojvoda: pa covek ti to sve vreme objasnjava.O tome je pričao i Veliki Svećenik
woodooinstalater Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Војвода је змај и полубог. :)Naravno: kakav bog, takvi svestenici. A tek vernici Ne daj se smetati u bogosluzenju.
Д Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Војвода је змај и полубог. :)Он чак ни војвода није. Можда змај као ђаво.
Anonymous Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Војвода је змај и полубог. :)Znači ti si, svojevremeno, postavio temu (završila u musoru) na SN 'Da li je Šešelj polubog?'.
Fantom iz Opere Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 Да... Војвода је као и Никола Тесла... тешко је рећи тачно шта... али ја такве људе називам змајевима, полубоговима и пророцима.
Д Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Да... Војвода је као и Никола Тесла... тешко је рећи тачно шта...Он је само хипер-интелигентан, али је нажалост анти-геније.
Fantom iz Opere Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 .... он је српски Гандалф - мозак отпора тоталитаризму, бај д веј: генијалност је унапред дата особина, она се не стиче.
Д Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 генијалност је унапред дата особина, она се не стиче.Истина, оно што сам хтео да кажем је да је он зли геније.
braca Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Војвода је змај и полубог. :)Narocito kad se valja ispred ukradenog dzipa...Stvarni mi nisu jasni ljudi koji ono smatraju cak i ljudskim bicem, a kamoli... Na cemu si, majke ti?
Drug Chabor Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Да... Војвода је као и Никола Тесла... тешко је рећи тачно шта... али ја такве људе називам змајевима, полубоговима и пророцима.Pljeskavica milenijuma.
Fantom iz Opere Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 Narocito kad se valja ispred ukradenog dzipa...Stvarni mi nisu jasni ljudi koji ono smatraju cak i ljudskim bicem, a kamoli... Na cemu si, majke ti?Када су сви мислили да са ДОСом долази нова ера, Шешељ је без икаквог већег новца успевао да мобилише анти-глобалистичке снаге у Србији. И та одбрана џипа + избацивање из скупштине је једна врста магије. Од када Шешељ више није у скупштини не може се више чути говор који покреће, даје наду, усправља...Друго, српски змај не мора да буде претерано леп, али зато вила.... http://www.gloriamagazin.com/161/ljubavna_prica/
Recommended Posts