Gvozdeni Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 (edited) nemate pojmu o pojmi, samo ceska verzija je ona prava CZ verziju 4 ppp himnu ! To se čekalo a sad svi zajedno :lala: i prestolonaslednik ! Edited May 7, 2010 by Gvozdeni
bus Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 slazem se sa bracom i henrikom i tonijem adamsom i gvozdenim i vasudevom najbolje da zatvorimo forum i odemo u teletabi lend http://www.youtube.com/watch?v=DDlrvvfx3UAhttp://www.youtube.com/watch?v=5rrgt2096c4&playnext_from=TL&videos=1KPh35L3HUU&feature=rec-LGOUT-exp_fresh%2Bdiv-1r-8-HM
Hella Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 (edited) На језику Б92 се каже "младић који живи на југу Шведске" или "Швеђанин пореклом с Косова", а на српском значи "Алија Менсур, двадесетједногодишњи Арнаут и исламски фундаменталиста". Uhapšen napadač Larsa Vilksa16. maj 2010. | 14:18 | Izvor: Beta StokholmUhapšen je Šveđanin poreklom sa Kosova, zbog sumnje da je podmetnuo požar u kući Larsa Vilksa, autora kontroverzne karikature proroka Muhameda sa psećom glavom. "On je švedske nacionalnosti ali poreklom s Kosova i do sada nije bio poznat policiji", rekao je portparol policije Kale Person. Ime mladića nije objavljeno.Mladić koji živi u Nandskronu na jugu Švedske, 40 kilometara od mesta gde se nalazi kuća Larsa Vilksa, uhapšen je sinoć u svom domu, na osnovu "ličnih stvari" nađenih blizu požara.Očekuje se da će sutra biti odlučeno da li protiv njega da se podnese optužnica, rekao je Person.Požar je podmetnut u kući Larsa Vilksa u noći između petka i subote. Izazvana su lakša oštećena na zgradi, deo fasade je zacrnjen, prozori slomljeni i unutra su nađene flaše sa benzinom ali vatra se sama od sebe ugasila.Vilksova karikatura objavljena 18. avgusta 2007. godine u regionalnom švedskom dnevniku da bi ilustrovala značaj slobode izražavanja izazvala je bes mnogih muslimana u Švedskoj i van nje.Vilks je u utorak napadnut na univerzitetu u Upsali kada ga je jedan čovek udario po glavi tokom konferencije kojoj je prisustvovao. Edited May 16, 2010 by Hella
Hella Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 (edited) Можда зато што се идентитет ухапшеног зна још од јуче, они објављују вест данас и употребљавају еуфемизмиће.Још мало лепота којима се излажу нације залуђене толеранцијом, сусретљивошћу и поштовањем различитости - преузето с ФБ профила ухићеног.http://www.youtube.com/watch?v=vyExaO4jzD0 Edited May 16, 2010 by Hella
3opge Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Kako li si ovo povezao sa B92, da mi je znati...sta ti je tu nejasno?
Аврам Гојић Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Pa vest je agencijska, sa servisa, nema nikakve veze sa B92. vidite da pise Beta u zaglavlju?
Hella Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Не знам што си се узбудио, од Б92 се управо очекује да се прави мутава и филтрира агенцијске вести тако да на крају буде одабрана "најкоректнија".
Аврам Гојић Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 nema sta da filtrira, nijedan agencijski servis nije objavio ime.
Hella Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 ОК, верујем ти, али сачекаћу да видим хоће ли му икада објавити име и какве ће коментаре припуштити на сајт. Ponovo Balkanci u centru paznje !!Koja je razlika izmedju njega i onog naseg Srbina sto ubi onu Svedjanku - predsednicu vlade??(pitam, 16. maj 2010 16:03)
Gonzo Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 (edited) Можда зато што се идентитет ухапшеног зна још од јуче, они објављују вест данас и употребљавају еуфемизмиће.Још мало лепота којима се излажу нације залуђене толеранцијом, сусретљивошћу и поштовањем различитости - преузето с ФБ профила ухићеног. offtopik, meni su ove okretne arijevske policajke u akciji potpuni turnon :wub:pardon, samo je jedna, plavušan je ipak dječarac. :( Edited May 16, 2010 by Gonzo
ToniAdams Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 offtopik, meni su ove okretne arijevske policajke u akciji potpuni turnon :wub:pardon, samo je jedna, plavušan je ipak dječarac. :(to sam i ja teo da napisem al sam ipak 2put odgledo.a prava pandurka je fakat hot.
zorglub Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Baš lepi policajci- mladi, fit, s frizuricama i bradicama...
WTF Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Meni je osim dobre pandurke na ovom video klipu zanimljiv jos 1 detalj - da li je neko primetio kako Svedjani zovu headbutt (udarac glavom) - "dansk kallle"? Nisam neki lingvisticki expert, ali meni to zvuci nesto kao "danska glava/danski pozdrav" U Engleskoj to zovu "The Glasgow Kiss"
Аврам Гојић Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 (edited) Nasao: "dansk skalle" to znaci "danska glava" Edited May 17, 2010 by vasudeva418
Recommended Posts