August 2, 201311 yr Pa zasto me pitas kada si sve to vec i sam, sasvim tacno, dokonao iz moje fraze "Bogato pa besno"? Edited August 2, 201311 yr by Marko M. Dabovic
August 2, 201311 yr Ne kapiram kakve to veze ima sa savremenim (ili bilo kakvim) Islamom... mozda je bolje da se vratimo na temu.
August 2, 201311 yr koristim svoje pravo dok vasa i na forum ne uvede neke kazne zbog sprdanja sa relgijom...
August 2, 201311 yr pa dobro, postuj dok mozes. nece ni na internetu doveka moci da se kaci bilo kakva sprdnja sa religijom. za sada, samo cu te reportovati moderaciji Edited August 2, 201311 yr by Marko M. Dabovic
August 2, 201311 yr moram priznati da si me veoma iznenadio i razočarao...imali smo svoje neusglasice, naročito na ovoj temi, ali ovakvog mračnjaka u tebi nisam dosad video
August 2, 201311 yr moram priznati da si me veoma iznenadio i razočarao...imali smo svoje neusglasice, naročito na ovoj temi, ali ovakvog mračnjaka u tebi nisam dosad videoSta mislis o ideji da se vasa sve vreme zajebava?
August 2, 201311 yr moram priznati da si me veoma iznenadio i razočarao...imali smo svoje neusglasice, naročito na ovoj temi, ali ovakvog mračnjaka u tebi nisam dosad videonisam hteo jbg.samo pricam ono sto hoces da cujes, posto ti je bilo jako stalo da iskopas licemerje :) rekoh, hajde da ucinim coveku Edited August 2, 201311 yr by Marko M. Dabovic
August 2, 201311 yr pa dobro, postuj dok mozes. nece ni na internetu doveka moci da se kaci bilo kakva sprdnja sa religijom. za sada, samo cu te reportovati moderacijiwtf?dobro, verovatno nisam provalio da se vasa zajebava. Edited August 2, 201311 yr by kojot
August 2, 201311 yr ovaj njegov novi avatar ima pokerasko lice.Sent from Bender's iPad using Tapatalk