Аврам Гојић Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 (edited) Pa zasto me pitas kada si sve to vec i sam, sasvim tacno, dokonao iz moje fraze "Bogato pa besno"? Edited August 2, 2013 by Marko M. Dabovic
Indy Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 Ne kapiram kakve to veze ima sa savremenim (ili bilo kakvim) Islamom... mozda je bolje da se vratimo na temu.
Аврам Гојић Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 (edited) ... Edited August 2, 2013 by Marko M. Dabovic
braca Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 koristim svoje pravo dok vasa i na forum ne uvede neke kazne zbog sprdanja sa relgijom...
Аврам Гојић Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 (edited) pa dobro, postuj dok mozes. nece ni na internetu doveka moci da se kaci bilo kakva sprdnja sa religijom. za sada, samo cu te reportovati moderaciji Edited August 2, 2013 by Marko M. Dabovic
braca Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 moram priznati da si me veoma iznenadio i razočarao...imali smo svoje neusglasice, naročito na ovoj temi, ali ovakvog mračnjaka u tebi nisam dosad video
Indy Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 moram priznati da si me veoma iznenadio i razočarao...imali smo svoje neusglasice, naročito na ovoj temi, ali ovakvog mračnjaka u tebi nisam dosad videoSta mislis o ideji da se vasa sve vreme zajebava?
Аврам Гојић Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 (edited) moram priznati da si me veoma iznenadio i razočarao...imali smo svoje neusglasice, naročito na ovoj temi, ali ovakvog mračnjaka u tebi nisam dosad videonisam hteo jbg.samo pricam ono sto hoces da cujes, posto ti je bilo jako stalo da iskopas licemerje :) rekoh, hajde da ucinim coveku Edited August 2, 2013 by Marko M. Dabovic
Кристофер Лумумбо Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 (edited) pa dobro, postuj dok mozes. nece ni na internetu doveka moci da se kaci bilo kakva sprdnja sa religijom. za sada, samo cu te reportovati moderacijiwtf?dobro, verovatno nisam provalio da se vasa zajebava. Edited August 2, 2013 by kojot
kim_philby Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 ovaj njegov novi avatar ima pokerasko lice.Sent from Bender's iPad using Tapatalk
Recommended Posts