August 2, 201311 yr hellamut kohlhttp://www.spiegel.de/international/germany/secret-minutes-chancellor-kohl-wanted-half-of-turks-out-of-germany-a-914376.htmlSent from Bender's iPad using Tapatalk
August 2, 201311 yr bogato pa besno...a gde odjednom nestade sveto pravo da se oblači (i slika za dokumente) kako hoće?
August 2, 201311 yr Ja sam bio ubedjen da se Vasa zajebava s tim "bogato pa besno". U stvari, i sad sam ubedjen.
August 2, 201311 yr ne zezam se uopste. mislim da sprdanje sa religijama nema sta da trazi u civilizovanom drustvu i, da mogu, ne bih dozvolio da ljudi idu ulicom sa djevdjirima na glavi.
August 2, 201311 yr Ja sam bio ubedjen da se Vasa zajebava s tim "bogato pa besno". U stvari, i sad sam ubedjen.Meni zastrašujuća ta tupa mrzovolja što čovjeka čini slijepim za bilo koji drugi nivo značenja izvan vlastite monotematske opsesije. Ja se ovog brace bojim.
August 2, 201311 yr ne zezam se uopste. mislim da sprdanje sa religijama nema sta da trazi u civilizovanom drustvu i, da mogu, ne bih dozvolio da ljudi idu ulicom sa djevdjirima na glavi.pa da se uvedu onda zakoni protiv sprdanja, smesta... koja bi adekvatna kazna bila? lomača? čerečenje?
August 2, 201311 yr njega ne bih kaznio, ali bih dodatno oporezovao medije koji objavljuju ovakve karikature. dobijeni novac bih iskoristio za poboljsanje zivotnih uslova imigranata i drugih marginalizovanih grupa.