kim_philby Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 hellamut kohlhttp://www.spiegel.de/international/germany/secret-minutes-chancellor-kohl-wanted-half-of-turks-out-of-germany-a-914376.htmlSent from Bender's iPad using Tapatalk
Otto Katz Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 hellamut kohlAli kad je postao turski svekar, onda je valjda okrenuo priču, ne?
braca Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 bogato pa besno...a gde odjednom nestade sveto pravo da se oblači (i slika za dokumente) kako hoće?
Indy Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 Ja sam bio ubedjen da se Vasa zajebava s tim "bogato pa besno". U stvari, i sad sam ubedjen.
Аврам Гојић Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 ne zezam se uopste. mislim da sprdanje sa religijama nema sta da trazi u civilizovanom drustvu i, da mogu, ne bih dozvolio da ljudi idu ulicom sa djevdjirima na glavi.
Otto Katz Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 Ja sam bio ubedjen da se Vasa zajebava s tim "bogato pa besno". U stvari, i sad sam ubedjen.Meni zastrašujuća ta tupa mrzovolja što čovjeka čini slijepim za bilo koji drugi nivo značenja izvan vlastite monotematske opsesije. Ja se ovog brace bojim.
braca Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 ne zezam se uopste. mislim da sprdanje sa religijama nema sta da trazi u civilizovanom drustvu i, da mogu, ne bih dozvolio da ljudi idu ulicom sa djevdjirima na glavi.pa da se uvedu onda zakoni protiv sprdanja, smesta... koja bi adekvatna kazna bila? lomača? čerečenje?
Аврам Гојић Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 Novcane i krace zatvorske kazne bile bi sasvim dovoljne.
Аврам Гојић Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 njega ne bih kaznio, ali bih dodatno oporezovao medije koji objavljuju ovakve karikature. dobijeni novac bih iskoristio za poboljsanje zivotnih uslova imigranata i drugih marginalizovanih grupa.
Indy Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 Ja bi' mu dozivotno zabranio da crta karikature. Pa i ja mogu bolje.
Recommended Posts