Jump to content
IGNORED

islamski ekstremizam

wall

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Аврам Гојић

373

• Hella

361

• Indy

217

• kim_philby

205

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
Onaj ko pokriva ženu od glave do pete misli o njoj prevashodno kao o seksualnom objektu. To mu je prva i najvažnija stvar u vezi nje. Ne veruje u njenu čednost jer ne veruje da bi mogla da izdrži požudne poglede drugih muškaraca. Burka je u stvari materijalizovani strah od drugih muškaraca i njihove seksualne moći. Burka kao projekcija straha više govori o muškarcima nego o ženama.
ma jok, burka oslobađa ženu njenog izgledakao recimo kada smo se skidali iz vojske, više od godinu su mi svi bili isti šabani, a u civilnoj odeći odjednom potpuno različiti šabanie tako i sa tim burkama, dok ih nose sve su iste i ne moraju da se zamaraju, burka je zakon
Posted (edited)
Ne pratiš, tamo sam pričao o pravima nerođene dece a ovde o pravima žena. Svako biće može biti ugroženo na specifičan način. Edited by slow
Posted
Onaj ko pokriva ženu od glave do pete misli o njoj prevashodno kao o seksualnom objektu. To mu je prva i najvažnija stvar u vezi nje. Ne veruje u njenu čednost jer ne veruje da bi mogla da izdrži požudne poglede drugih muškaraca. Burka je u stvari materijalizovani strah od drugih muškaraca i njihove seksualne moći. Burka kao projekcija straha više govori o muškarcima nego o ženama.
Mislio bi covek da ti kao 1 izraziti tradicionalista imas razumevanja za druge nacije koje pokusavaju da od zuba vremena ocuvaju svoje davne tradicije. Ali, cvrc.
Posted

O demokratiji ovdeO Islamu nastavite ovde. Obrisao sam postove koji se ne odnose na Islam.

Posted

Jaoo, izvalite debilanu od žene.Jadan čovek, šta mora da objašnjava.http://www.slate.com/blogs/the_slatest/2013/07/28/video_fox_news_lauren_green_asks_reza_aslan_why_muslim_would_be_interested.html

Posted

Odustao sam na njenom drugom imbecilnom pitanju.

Posted

i ja sam se iznervirala i zatvorila, ali sam stigla do dela gde ga ona optuzuje da krije da je musliman, a on kaze: actually, I mention it on page 2 of my book...

Posted

ma vredi odgledati do kraja, ceo klip je sjajan. ali kad u jednom trenutku kaže - kao što sam već tri puta objasnio.... :lolol:

Posted
ali sam stigla do dela gde ga ona optuzuje da krije da je musliman, a on kaze: actually, I mention it on page 2 of my book...
trebalo je da stavi disclaimer na naslovnu stranu, i traku oko rukava.
Posted
trebalo je da stavi disclaimer na naslovnu stranu, i traku oko rukava.
ja sam mislila da ove s trakom sad volimo?
Posted
Jaoo, izvalite debilanu od žene.Jadan čovek, šta mora da objašnjava.http://www.slate.com...interested.html
meni je zapravo jako zabavno sto on - kada je suocen sa foksovskom braintwirling logikom o tome kako je za muslimane sve sem denkverbota na temu hrista i hriscanstva neka vrsta (fundamentalisticke) provokacije - zapravo ne ume da kaze nista drugo do papagajski ponavlja 'ja sam akademik' i bukvalno sklanja pred tom logikom iza mreze drustvenih odnosa. that's pretty weaksauce ako si vec odlucio da se pojavis na brainwashing centrali.
Posted
meni je zapravo jako zabavno sto on - kada je suocen sa foksovskom braintwirling logikom o tome kako je za muslimane sve sem denkverbota na temu hrista i hriscanstva neka vrsta (fundamentalisticke) provokacije - zapravo ne ume da kaze nista drugo do papagajski ponavlja 'ja sam akademik' i bukvalno sklanja pred tom logikom iza mreze drustvenih odnosa. that's pretty weaksauce ako si vec odlucio da se pojavis na brainwashing centrali.
To je i meni palo na pamet. Mislim, naravno da je to tačno. Ali ako si napisao popularnu knjigu pod nazivom "Zealot", a ne naučni rad u Journal of Religious Studies, onda to sasvim sigurno jeste svojevrsna provokacija, which is fine, ali bežanje u akademizam onda jeste malo beside the point.
Posted

a jeste, akademski svet nije uopste istreniran da hendluje medije. onda bude sudar svetova, a obe strane su krive za nemanje pojma. mnogo veci efekat bi napravio da je prvo rekao nesto pozitivno o pitanju ("mnogi me pitaju zasto bih ja pisao o isusu, mozda u neku ruku to i jeste neobicno...") a onda dao neku informaciju o sadrzaju pitanja ("...ali mnogi nisu culi da je isus prominentna figura u kuranu..."). zapravo se sve vreme brani, prihvata da prica o sebi a ne o knjizi, sto je steta.