elizabeta1 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 treba mi pomoc i savet(onoga ko to tacno zna)zivim u parisu dve god,nemam jos papire zena i deca imaju tj zena ih ima dvadeset god,vencan sam ovde,osiguran zdravstveno racun u banci,sve,samo papire nedaju,trebamo sad ici kuci,izvadicu pasovan pa na njega,da neduzim,moram ici autom zbog malih blizanaca i stvari nemogu avionom,nemozemo kofere kolica decu da nosimo,ima nas mnogo)))pa kolima,zna li neko kad dodjem kod madjara hoce li mi praviti problem oko pasovana sto nisam isao avionom i kako da se ponasam tj da li da dam neku kintu i hoce li me zezati,hvala unapred
sherman Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 rado bih ti pomogao, ali nazalost nemam odgovor na tvoje pitanje
MancMellow Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 U zivotu nisam cuo da neko pasos, putovnicu, passport, passeport, reisepass, cestovny pas, itd, naziva pasovan. A i inace, nista ja tebe prijatelju nisam razumeo
noskich Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 http://www.elitesecurity.org/t380954-odgov...-pasovana-hitno
Recommended Posts