slepa živana Posted July 11, 2019 Posted July 11, 2019 3 hours ago, ultra plasticni said: To su bili liberali. Komunisti preziru takvu burzoasku zanimaciju sigurno, ali ne dovoljno da ne bi streljali poštenog vlasnika nekretnine na obilićenom vencu i tu napravili galeriju. ono jes bila prčvarnica od galerije.
gospa buba Posted July 12, 2019 Posted July 12, 2019 (edited) jel josh traje taj grafichki kolektiv, mislim izlozba? ako se nanesem nekom greshkom. Edited July 12, 2019 by gospa buba
halloween Posted July 12, 2019 Posted July 12, 2019 Greška, do 19.8.2019. godine. Za one koji ne budu mogli da posete izložbu evo publikacija i dva teksta iz novina, linkovi su ispod teksta, pre fotografja. https://www.grafickikolektiv.org/html/aizlobeinfo.php
Ras Posted July 16, 2019 Posted July 16, 2019 ^Odličan info-hvala! Na 149. strani publikacije i nešto aktuelno.
halloween Posted July 25, 2019 Posted July 25, 2019 (edited) Kako Sumanovic majstorski slika sneg u ravnici! Em belo, em ravno, pomislio bi covek: dosadno i sta tu sad ima da se crta. Kad ono, divota. Edited July 25, 2019 by halloween
Mr.Mxyzptlk Posted August 6, 2019 Posted August 6, 2019 Razume li se ko vredi li investirati u Janiciceve slike? Nacuo sam da bi mogle da budu na ceni u buducnosti a imam neki popust u Novembru pa ne bi bilo lose iskoristiti ukoliko su ove pretpostavke zdravorazumske... Gledam na ovo kao na investiciju, umetnost me ne zanima previse
morgana Posted September 4, 2019 Posted September 4, 2019 kul je kako bivsa progres, a sadasnja beograd na vodi galerija promovise izlozbu joskina sijana. tako sto ne pise ime galerije, nego njena adresa. i sto je autor posta galerija stab. stavili su sapu i na taj dio scene, moram na fijuk sajam dok i njega ne progutaju.
slepa živana Posted September 4, 2019 Posted September 4, 2019 27 minutes ago, morgana said: stavili su sapu i na taj dio scene, moram na fijuk sajam dok i njega ne progutaju. zamisli to... nego tu ne bi ni morali da stave šapu jer je većina toliko blazirana i odlepljena od realnosti da im praktično dobro dođu. nego, ima u galeriji kolarčevog narodnog univerziteta to jest ustanove kolarac, izložba marka kresoje. ne znam o autoru ali skulpture su duhovite.
Gojko & Stojko Posted November 21, 2019 Posted November 21, 2019 Ovogodišnja Sculpture by the Sea Share & Enjoy
Gojko & Stojko Posted November 21, 2019 Posted November 21, 2019 Ista izložba, samo po sunčanom danu Share & Enjoy
Gojko & Stojko Posted November 23, 2019 Posted November 23, 2019 14 minutes ago, maheem said: Sjajno. Fala za share Sa zadovoljstvom - i još nekoliko od oblačnog dana Share & Enjoy
Recommended Posts