Jump to content

Featured Replies

12 hours ago, Mil@n said:

Meni sutra stiže garmin venu 3, jedva čekam.

010-02784-00_35176.jpg

imao sam svojevremeno Venu (1) i lepo me je služio. uzdravlje ga nosio!

• Replies 1.4k
  • Views 151.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Stigla prinova 

• le petit nicolas
    le petit nicolas

jedna istorijska zanimljivost, sa FB stranice Crno-beli Beograd: Nedavno mi je gospodin Bratislav Djordjević, nekadašnji ambasador Jugoslavije u UN, ispričao da je pre nekoliko godina, tokom pose

• le petit nicolas
    le petit nicolas

posle natezanja a postom, carinom, postom... stigli magnet satovi. carina skoro 30 odsto, crkli dabogda. al neka, vole deca.        poz

Posted Images

1 hour ago, askeladden said:

Uzecu za 50.Baume & Mercier Riviera i toeto.Mozda Aqua racer .Diver koji sam uzeo za 40. je izlupan lager otisao ,takav posao.Racunam da zadnju deceniju sljake provedem na mirnijem mestu .

Riviera dobra, Aqua Racer mi je mnjah. Ima ih dosta koji mi se vise svidjaju za te pare. TAG je generalno preskup za to sto nudi. Ni obrada ni mehanizmi nisu dostojni tog cenovnog ranga po meni.

Meni su notifikacije na ruci negativna stvar. Neću da ih gledam kad ne buljim telefon. Ionako je zvono uvek uključeno i ništa ne propuštam, samo mi još fali da mi nešto duplo zvoni i vibrira.

Ja sam prošle godine uzeo i treći G Shock i nosim ga na posao bez bilo kakve stilske griže savesti. :D Još sam mu kupio i različite narukvice, tako da menjam crnu, tamno zelenu i narandžastu.

Spoiler

98183487_5f0b04fe71e263-89876088GST-B100

Obožavam ih, ovaj crni plastični nosim već skoro 10 godina neprestano van posla, skidam ga samo na sportu i kad spavam. U svim ostalim prilikama je na ruci.

Spoiler

GA-120BB-1AER-1200x1200.jpg

Mrzi me da tražim treći, taj je GM-2100.

Uzeću i nešto "fensije" u skorije vreme, samo još ne znam šta.

g shock je ozbiljna prica, moze da bude i statement ako ga uparis kao ti sa elegantnijom odecom. nije to za porednje sa garminom i slicnim uredjajima. pre svega je sat za razliku od njih koji onako usput pokazuju i vreme.

Koji sat preporučujete do 500 evra?

Za sve sam otvoren, samo pucajte.

Tissot, Citizen, Seiko, Hamilton...

Da moram ovog sekunda da se odlucim uzeo bih Tissot PRX powermatic ako moze da se nadje za te pare. Mozda ipak Hamilton Khaki :D Jbg, previse je modela, mało nam pomozi. Za sta ti treba, jel ces u vodu sa njim, koliki ti je zglob, jel nosis vec neki sat i tako to.

Ako vintage dolazi u obzir onda definitvno to. Moze pravi dragulj da se nadje za 500 evra. Recimo Omega Seamaster iz 60ih ili De Ville, Universal Geneve Ellipse ili White Shadow, Longines Conquest...

1 hour ago, napadaj said:

Meni su notifikacije na ruci negativna stvar. Neću da ih gledam kad ne buljim telefon. Ionako je zvono uvek uključeno i ništa ne propuštam, samo mi još fali da mi nešto duplo zvoni i vibrira.

62fcea62f1df7e0018ead9fa?width=1200&form

Edit: G-Šokovi su zakon, G-5600UE-1 je jedini sat koji 99% ljudi treba.

@napadaj Kako šta? Pa GMW-B5000 happy

Edited by zorglub