Jump to content
IGNORED

Rap, Hip-Hop

korindjar

Recommended Posts

Posted

trebao si staviti i video gde artest ucestvuje ;D

a memory lane je bez greske.

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Jimmy Kowalski

398

• 189-

221

• maheem

165

• Ravanelli

151

Posted

Примо еј, па Моцарт сад дустане из гроба реко би 'овај је вр' матере ми.

Иначе слабо познајем спотове, ја сам фазон цд/винамп.

Ево Артеста

Posted

sa premom se ne moze pogresiti realno

Posted

MI0003847698.jpg?partner=allrovi.com

Dobar Bronson..

Posted

Ovaj ujkin drugar popio 12 dozivotnih, ovo je mnogo jaka stvar i ujkica pokidao, ja ga gotivim iako mnogo smara sa namedroppovima, gori je od gejma po tom pitanju.

Posted

Ovaj ujkin drugar popio 12 dozivotnih, ovo je mnogo jaka stvar i ujkica pokidao, ja ga gotivim iako mnogo smara sa namedroppovima, gori je od gejma po tom pitanju.

to je to

Posted (edited)

btw stvar je fenomenalna. 

a gowanus prodžekti su opisani u "tvrđavi samoće"?

Edited by McCabe
Posted (edited)

Da ludilo! Ne znam sta je tvrdjava samoce, prvi put cujem. Jos je taj lik savetovao nekog ortaka da se obuce u zenu da bi ubio nekog protivnika, pa je ovaj na kraju govorio o tome na sudu, pricao kako mu je dao ideju da uzme stikle, periku i sminku da bi mu prisao skinuo ga... kao da gledas The Wire hahaha.

Da nije neko od vas ranije slucajno provodio vreme na pokojnom rivu? Pre svega sumnjam na EmptyClipa i jos par vas tu :) Govoreci o rivu, neverovatno mi je da vidim na ovako nekom forumu da ljudi pricaju toliko o bombama, pozitivno sam iznenadjen. Jos sam se iznenadio kad sam video da pune nastupe i kolike preglede imaju na tjubu, bas su stvorili jaku bazu. Secam se ko da je juce koliko sam sa Dakijem pricao o domacem repu i sranjima dok jos nisu ni poceli da repuju i znao sam da mnogo dobro zna da ima veliko poznavanje muzike i ideje, on je tu idejni tvorac, ali nisam ocekivao da na kraju stvarno naprave nesto ovako posto se rep ekipice klasicno raspadnu u kratkom roku. Voleo bih da tek sad naprave nesto profitabilno od tog repa iako ja licno ne mogu to da slusam, sad dolazi u obzir samo rep koji prati moj zivot a price o gudri me smaraju, plus je trep poceo da me gusi opasno i ne slazem se oko mnogo toga sa filozofske strane al dobro, ne zahteva svako od nas isto od repa. Evo Daki je oziveo svoj blog o rep muzici, ima mnogo dobre tekstove, napisao je novi o Gucci Maneu http://dizelgorivo.blogspot.com/2015/04/zasto-je-gucci-mane-najvazniji-reper.html

Edited by Staklena Brada
Posted

Oddisee dobar ko i uvek. moram čekirati album

Posted

Chekiraj i Personu, ako vec nisi..