Ravanelli Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 mislim da se niko nije sjebao operacijama kao lil' kim.
Lezilebovich Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 išla je kod istog doktora kao ona braća sa megatrenda ?
Jimmy Kowalski Posted March 16, 2015 Posted March 16, 2015 big like! obožavam glas i stil john robinsona + super beatz chiefa ceo album je kul.. http://soundcloud.com/feelinmusic/john-robinson-chief-we-the
Ravanelli Posted March 24, 2015 Posted March 24, 2015 mimi i bombe 90's su u dragstoru u petak. meni je bilo jebeno dobro na prošlom koncertu u dragstoru, a ovde su dobili veliku salu i kapiram da će pokidati. kod une senić
James Marshall Posted March 24, 2015 Posted March 24, 2015 (edited) Mikri okačio novi album na ćub, malo potanko ali daj šta daš Edited March 24, 2015 by James Marshall
pbg12345 Posted March 24, 2015 Posted March 24, 2015 jes potanko, nekako sve isto, nije da nije ocekivano, al opet... i smara sa velicanjem pajda i satro konzumacijom istog. imalo je nekog smisla tamo 2005 kad je bilo neko drugo vreme i bar jedan od njih i bio u toj prici sve to na stranu, meni opet drago da cujem kad izbaci nesto novo
189- Posted March 24, 2015 Posted March 24, 2015 (edited) ovo mi je jedan od najjacih hiphop trekova eva kacio sam vec verovatno Edited March 24, 2015 by 189-
James Marshall Posted March 24, 2015 Posted March 24, 2015 jes potanko, nekako sve isto, nije da nije ocekivano, al opet... i smara sa velicanjem pajda i satro konzumacijom istog. imalo je nekog smisla tamo 2005 kad je bilo neko drugo vreme i bar jedan od njih i bio u toj prici sve to na stranu, meni opet drago da cujem kad izbaci nesto novo Isto i kod meneMene čak više smara što je pola albuma posvećeno Ivici kao šefu MUP-a i Veljoviću, kao da je ih je on lično hapsio ili kao da su oni neki lerdiji više klase
Recommended Posts