189- Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 ne znam da li sam vec postavljao, ali ovo mi je najbolje od paca https://www.youtube.com/watch?v=I-ba0nxJDcA
John Coltrane Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 Aj da se upisem i ovde, nisam veliki ljubitelj zanra, ali zakacim ponesto. Evo ovo upravo slusam (ronjam po HDD).
B_B Posted December 31, 2014 Posted December 31, 2014 Lik(ovi) mi je potpuno ok: Refren se odnosi valjda na nesto od Thompsona ako sam dobro kapirao Refren ovoga mi se vec cesce zaglavljivao u glavi po nekoliko dana: a i ovo
189- Posted January 1, 2015 Posted January 1, 2015 (edited) all my life i've been a lady bruiser, a wrong chooser school refuser, drug abuser, born loser clothes bummy, nose runny, it wasn't funny a little dummy who tried to kill his mom for insurance money Edited January 1, 2015 by 189-
Ravanelli Posted January 13, 2015 Posted January 13, 2015 (edited) preterani gari visi na kari - retrospektiva ns scene. ima par dobrih, posebno poslednji - fox Edited January 13, 2015 by Ravanelli
Recommended Posts