Jump to content
IGNORED

Rap, Hip-Hop

korindjar

Recommended Posts

Posted
...nabrojali ste dosta, bravo za Souls Of Mischief :) nisam primetio da je neko spomenuo THE PHARCYDE?
Pa... ja... al' na Youtube topiku. ^_^
  • Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Jimmy Kowalski

398

• 189-

221

• maheem

165

• Ravanelli

151

Posted

već su se spominjali japanci, a greota da ovaj topik prođe bez 1 yakuze.

nadam se da yoyogi ne otvara ovaj podforum.

Posted
Jebo pankera sa predrasudama prema repu... ma jebo pankera... jebo sve! :)Evo jedan "unreleased" (Unreleased Classics vol. 1, 1996.) biser:
jedini i najbolji :Hail::Hail::Hail: ostali su mi, skoro svi, smesni.
Posted (edited)
Edited by Duci Simonovic
Posted

molio bih vas da ne reportujete ovaj post, znam da mislite da je za juznu ispostavu ovog topika, ali meni je pesma zaista dobra. ne znam sta mu bi, mozda je svemu kriv ovaj makedonac...

Posted (edited)
samo da ocistim tastaturu i ostale stvari po kojima sam proso na ovu pesmu pa da nastavim sa topikom... Edited by Hustler
Posted (edited)

..... anyhow, ide lista najvecih pimpova ikada na sceni i smenjuju se, pricaju svasta bon jovi, mick jagger, tommy lee, timmberlake, axl, kiss, 50 cent, eminem.... i svi su u nekom skenj fazonu 'uradili smo svasta, ali smo slabiji od 1 coveka'...i onda dolazi :Hail: ice t :Hail: i objasnjava nesto tipa: 't's not when only one girl want's to go with you. it's when you make 10 or more girls to get down, and you share them, so your hommies can get some tako nekako ide... zen!evo i u lirici

Edited by Hustler
Posted (edited)
cool.gifMy_World.jpgi najbolja stvar na albumu:David Stern, damn, David Stern. I gotta teach you bout the ghetto there’s some things you should learn.Matt Lauer, up on NBC, you look like a girl don’t talk to me Edited by dillinger
Posted (edited)

I dok se napolju razmenjuju nadrkani pogledi i razvlace lajne i bicarke, u kucama se sedi ispred kompova, doteruju se bitovi i rime, a razmislja se o ozbiljnijim temama (kao sto je angazovanje ortaka da pomognu oko selidbe):edit: mcenroe kao da je za PPP pisao ovu stvar :)

Edited by McCabe
Posted

@lou: kupljena knjiga!mashala!eto je posle toliko godina!nadam se da si dobar :)

Posted

eo kul je, ti? jel se vrti zika?aj ako te ne mrzi kad pročitaš knjigu napiši utiske na onoj temi :)