copkillah Posted September 9 Posted September 9 On 28. 2. 2014. at 1:07, copkillah said: kad već pominjete Francuze, jednom sam pitao assucka i on nije znao. u pitanju su nepoznati francuski reperi sa nepoznatim imenom pesme ono što je poznato je sledeće: - arapi su - mnogo, mnogo su nadrkani - spot deluje kao poziv na džihad, terorizam kao takav iko? Deset godina kasnije, potpuno slučajno naleteo 1
Patty Lee Posted September 11 Posted September 11 (edited) ^ Komentari zumera ubijaju, od "ja njih ništa ne razumem, kako su ljudi NEKAD (malo govno misli na 90e, prim. ja) uopšte slušali hiphop" do "senior citizens r aight" Edited September 11 by Patty Lee
bios Posted September 29 Posted September 29 (edited) Klinci dovukl danas (opet ) zvučnik na bazen. Često budu neka moderne latino autotjunirane gluposti, ali ubodoše dobru tjunu. ASAP ali nekakav trap, or whateva edit: zapravo je idealan soundtrack za bazen. Može i repriza Edited September 29 by bios 1 1
Patty Lee Posted September 29 Posted September 29 Super je ASAP Mob! Meni je njihova muzika soundrtack za vožnju zapravo. Kružni tok na Slaviji za početnike: Poštovanje saobraćajnih propisa 24/7: Darko Lazić polaže vozački: 2
Recommended Posts