ToniAdams Posted May 25, 2018 Posted May 25, 2018 1 hour ago, Host said: Govnar Kenja na omot novog albuma Pusha Ta stavio fotografiju nagudriranog kupatila Whitney Houston. Zelim mu da sto pre vidimo fotografiju njegovog kupatila. sto slusas taj novi hiphop? jel moguce da si toliko mlad?
Meazza Posted May 26, 2018 Posted May 26, 2018 On 10.5.2018. at 1:05, Host said: Ovi Tiny Desk koncerti su nesto najbolje sto se danas moze cuti. Mislim da sam vec kacio ovo ludilo, al neka ga opet: Jbt, koja je ovo stvar u originalu, nesto od Hendriksa cini mi se?
kud u maglu Simoviću Posted June 11, 2018 Posted June 11, 2018 malo ljuti žabari da razbiju anglomanijsku dominaciju
Jimmy Kowalski Posted June 21, 2018 Posted June 21, 2018 Da, u julu ce izaci album. Inace, preporuka za L'Orange, ako ti je bio ispod radara do sada. Uz Apolla Browna i Oddiseeja, jedan od najboljih hh producenata nove generacije..
Jimmy Kowalski Posted June 26, 2018 Posted June 26, 2018 20 hours ago, Jimmy Kowalski said: I official video se pojavio juce:
Recommended Posts