Ryan Franco Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 (edited) Samo da prijavi da mi je otkriven neki klinac iz NS koji nastupa pod imenom Glavata majmunčina i koji dissuje Bombe devedesetih. :D Pomno pratim aiko je možda neka sprdnja koju ne kapiram. Smešno je. Edited October 25, 2015 by McCabe
teacher Posted October 26, 2015 Posted October 26, 2015 Samo da prijavi da mi je otkriven neki klinac iz NS koji nastupa pod imenom Glavata majmunčina i koji dissuje Bombe devedesetih. :D Pomno pratim aiko je možda neka sprdnja koju ne kapiram. Smešno je. to ovaj iz kardeža? nije smešan. ns tuga kao takva.
Ravanelli Posted October 29, 2015 Posted October 29, 2015 Samo da prijavi da mi je otkriven neki klinac iz NS koji nastupa pod imenom Glavata majmunčina i koji dissuje Bombe devedesetih. :D Pomno pratim aiko je možda neka sprdnja koju ne kapiram. Smešno je. sad ostaje samo misterija da li ga bombe omažiraju ili podjebavaju imao je sa čarkićem nešto prošle godine
189- Posted November 2, 2015 Posted November 2, 2015 (edited) kraljevi Edited November 2, 2015 by 189-
Ryan Franco Posted November 6, 2015 Posted November 6, 2015 Apollo isporucuje novu turu real hip hopa.. Živ bio na ovom otkriću! Probao sam i Ugly Heroes, fenomenalno! Esencija svega što volim u hip hopu.
djeneralche Posted November 6, 2015 Posted November 6, 2015 David Guetta i Nicki Minaj, hej mama, kako vrhunska pesma, i spot, sve.
Recommended Posts